3.advent Elegant rødt lingeri til jul

1.Korset

Julelingeri behøver ikke være et tacky nissepigekostume med hvidt plys. Det er i hvert fald ofte den opfattelse, jeg støder ind i, når jeg siger julelingeri. Men nej, bare nej…Jeg har en hel anden opfattelse af hvad julelingeri er. Jeg tænker luksuriøse blonder, røde nuancer og en feminin og sexet pasform uden, at blive tacky at se på. Hvilket jeg synes lingerisættet, jeg har valgt til denne uges advents lingeri passer ret godt til.

Jeg er ret stor fan af korsetter, da det er for mig, er noget af det allermest feminine en kvinde kan bære. Det har igennem mange århundrede, været med til at fremhæve kvinders former.  Og selvom det ikke kan snøres ind, som et rigtig korset, føler jeg mig stadig strammet ind og at min talje bliver fremhævet. Jeg elsker også korsetter, fordi et korset ikke lige er noget, man har på til hverdag, hvilket også gør det endnu mere speciel at have på.

Jeg er ret vild med at hele sættet er så elegant. Selvom det er et korset, er det stadig simpelt at se på, uden en masse prangende detaljer. Og så er der stropper til strømper på korsettet. Jeg elsker det! Især fordi hofteholdere er ret feminine. Jeg tror virkelig ikke, at jeg kan sige tit nok, hvor meget jeg elsker det! haha! Strømperne jeg har på er fra under-cover.dk.

Læs også: Fordi ingen nogensinde har følt sig sexet i strømpebukser

Selvom jeg gerne ville finde et luksuriøst lingerisæt, er vi dog stadig i den budget venlige ende af skalaen. Det er fra Asos, som jeg synes har nogle fornuftige priser på lingeri. Især fordi jeg ikke synes pænt lingeri, kun skal være beregnet til dem, der har lyst til at bruge flere tusind på det.

Glædelig 3. advent!

 

 

Like og del på Facebook:

4 Comments on 3.advent Elegant rødt lingeri til jul

 1. Emilie Ildstein
  december 17, 2017 at 11:39 am (8 måneder ago)

  Hvor er det flot! Og hvor er du smuk❤️

  Svar
  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   december 19, 2017 at 7:44 am (8 måneder ago)

   Enig! Hvor er du sød <3 tak 🙂

   Svar
 2. Satina Wandel
  december 21, 2017 at 12:49 am (8 måneder ago)

  Waaaaaaaauw, et lækkert korset! Var jeg ikke gravid, var det klikket hjem med det samme 😀
  Og hvor ser du bare godt ud i det <3

  http://nouw.com/satinawandel

  Svar
  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   december 23, 2017 at 8:05 am (8 måneder ago)

   Så enig! haha 🙂 tak <3

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *