Black shirt fra Kendrashop

Black shirt fra Kendrashop

Black shirt fra Kendrashop

Black shirt fra Kendrashop

Black shirt fra Kendrashop

Black shirt fra Kendrashop

Black shirt fra Kendrashop

Find toppen her

Jeg er ret vild med denne her top. Den er både fin og kan bruges især om vinteren (velvidende vi går sommer i møde) fordi den er lang, men stadig viser lidt hud. Jeg syntes det er rigtig svært at finde flot tøj i de koldere måneder til en tur i byen, for jeg føler mig  ikke særlig sexet i en striktrøje. Den er også rigtig fin, til når man bare gerne vil være lidt dæmpet i det. Nogle gange føler man bare ikke for en lårkort stram kjole, så er bukser og en fin top lige det, man gerne vil have på. Det syntes jeg denne top er god til. Jeg føler mig behagelig tilpas og fin.

—-sponsoreret indlæg—-

Like og del på Facebook:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *