En adventskalender for bloggere!

En adventskalender for bloggere!

I år har jeg for første gang sagt ja til en adventskalender for bloggere. Det er en super hyggelig tradition, som jeg glæder mig til at blive en del af. Har overvejet det i flere år, men det er først i år, at jeg har nået det.

Adventskalenderen går ud på, at vi er nogle bloggere, som alle elsker jul og hygge. Vi får så alle en anden blogger, vi skal være nisse for. Jeg elsker hele konceptet, især fordi julen er en af de hyggeligste tider på året. Det er som om, at man næsten ikke kan få nok af hygge og juleslik og kager. I love it!

I år er det så Sofie der er min nisse og jeg skal så være nisse for en der hedder Mie. Det bliver spændende at se, om jeg har ramt rigtig med de gaver, jeg har fået købt eller det bare er helt ved siden af.

Grunden til at jeg sagde ja til blogger adventen, er fordi det er super hyggeligt at finde gaver til andre. Jeg slapper virkelig af, når jeg laver sådan noget, fordi man får en mulighed for at være kreativ og så har det et formål. Jeg holder af at gå rundt og finde alle mulige finurlige ting. Og finde på en flot måde at pakke det hele ind på. Og især at se når folk bliver glade for en gave. Det får jeg så ikke lige mulighed for i denne her omgang, men jeg regner med at opdatere jer om hvad jeg får af min nisse <3

Har i lavet julekalender til nogen i holder af i år?

Like og del på Facebook:

2 Comments on En adventskalender for bloggere!

 1. Mie Kristiansen
  november 15, 2017 at 7:09 pm (9 måneder ago)

  Uhh… Det bliver rigtig spændende at åbne gaver fra dig hver søndag i advent – jeg er sikker på du nok har fundet noget godt 🙂 <3

  Jeg glæder mig til at følge med i hvad alle giver hinanden i BloggerAdvent 🙂

  Knus Mie.

  Svar
  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   november 23, 2017 at 4:16 pm (9 måneder ago)

   Haha glæder mig til at høre om det er noget for dig 🙂 Har så vidt muligt prøve at imødekomme dine ønsker! <3

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *