Månedens lingeri -Sporty på budget

Månedens lingeri -Sporty på budget

Månedens lingeri -Sporty på budget

Månedens lingeri -Sporty på budget

Månedens Lingeri i denne måned kan måske egentlig ikke engang kaldes lingeri, nok næremere undertøj. Men om ikke andet er det tid til Månedens Lingeri igen! Det er det sjette Månedens Lingeri indlæg, så det har kørt i et helt halvt år! Det er lidt vildt, at tænke på, der allerede er gået et halvt år. Pyha…tiden går hurtigt.

Når jeg skal vælge lingeri til Månedens Lingeri indlæg, er det rigtig vigtig for mig, at der er noget forskelligt lingeri på bloggen, hvilket også er grunden til, at valgte sættet her. Jeg vil gerne både have noget feminint, sexy, elegant, casual, sødt lingeri på bloggen. Man har jo mange forskellige sider, og jeg vil gerne prøve, at finde noget som kan være interessant for de fleste.

Sætter jeg har valgt, er nok ikke det oplagte valg, hvis man skal forføre, men det er også vigtigt, at have noget på man føler sig godt tilpas i. Så citatet på sættet “Let`s stay in bed” passer meget godt, til hvad jeg vil bruge det til. Det er lidt ligesom en joggingstøjs udgave af lingeri.

Jeg har altid været vild med de lidt enkle sæt, lige siden Calvin Klein lancere deres sporty sæt. Dog har jeg aldrig købt noget, da jeg syntes det var mange penge, når jeg vidste med mig selv, at jeg ikke ville bruge det til hverdag.

Sættet er ultimativ budget og passer lige ind i Michelles nærigheds standarder hæhæ. Sættet er købt i Føtex og er fra mærket VRS. Nu er jeg ikke noget mærkedyr, så tøj fra Føtex, Bilka og genbrug er jeg ret stor fan af. Prisen ligger på 49,- for overdelen og 29,- for trusserne.

Jeg synes den lidt rustne rosa farve, er super fin, men hvis man ikke er så meget til farver, sælger de også sættet i sort med hvid skrift.

Hvad synes i om sættet?

Like og del på Facebook:

7 Comments on Månedens lingeri -Sporty på budget

 1. Curtis Robinson
  maj 21, 2017 at 3:56 pm (1 år ago)

  Beautiful Michelle your a Natural !!! These look very comfortable. Batman

  Svar
  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   maj 26, 2017 at 8:01 pm (1 år ago)

   Thanks <3

   Svar
 2. Batman
  maj 21, 2017 at 4:03 pm (1 år ago)

  Hello Michelle these look very comfortable !!

  Svar
  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   maj 26, 2017 at 8:01 pm (1 år ago)

   Thanks <3

   Svar
 3. Camilla
  maj 22, 2017 at 7:59 am (1 år ago)

  Synes sættet ser rigtig fint ud! Det er dog ikke noget jeg ville købe til mig selv 😀

  Svar
 4. Netha Skov Splidsboel
  maj 22, 2017 at 5:08 pm (1 år ago)

  Jeg syntes sættet er rigtig sødt, og det passer fint til min person som “semi doven mor” 😂 Hehe.

  Jeg mangler dog lidt info om hvad størrelser sættes forhandles i 🙂

  Mvh Frk. Spidsfugl
  TumlingogTvillinger.dk

  Svar
  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   maj 26, 2017 at 7:59 pm (1 år ago)

   Haha, man skal jo også sørge for at have det behageligt 🙂
   Sættet forhandles i str.s-xl mener jeg 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *