Pæne undertrøjer til hver dag

Betalt indlæg

Pæne undertrøjer til hver dag

Jeg er en frossenpind, så jeg bruger faktisk undertrøjer det meste af året. Om vinteren har jeg både langærmede og kortærmerede uld undertrøjer jeg flittigt bruger. Men om foråret er det mere passende med undertrøjer i bomuld.

I det her forårs vejr, som kan nå at skifte mange gange på en dag, og som kan være koldt i skyggen, men meget varmt i solen er det rart med en undertrøje, som er af pænt udseende, så man uden bekymring kan tage sine ekstra lag af.

Pæne undertrøjer til hver dag

Undertrøjer er typisk ikke det mest charmerede, hvilket nok derfor jeg kun har sorte undertrøjer. Det er så neutralt. Den undertrøje jeg modtog fra Easy Underwear havde jeg valgt i blush pink, for at komme lidt farve ind imellem mine undertrøjer. Og så også fordi elsker jeg farven blush. Undertrøjen kan også fås i sort og hvid.

Pæne undertrøjer til hver dag

Outfitet jeg har sat den sammen med, har jeg valgt bare at bruge den som en almindelig top i stedet for en undertrøje, da jeg synes den var så fin, at det kunne man sagtens. Men jeg kunne også have haft en skjorte udenover.

Pæne undertrøjer til hver dag

Undertrøje: 150,-

Indlægget her i sponsoreret af Easy Underwear som sælger behageligt hverdags undertøj. Så hvis du elsker behageligt og praktisk undertøj uden for meget pynt, så vil du nok kunne lide Easy Underwear. Jeg elsker undertøj, det er mere til end pynt end anvendeligt, men jeg må jo også sande trusserne med så mange flæser, at jeg ikke kan have almindeligt tøj udenover også bliver for upraktisk. Easy Underwear tiltaler hel klart min praktiske side, som elsker ting der er enkle og ligetil. I kan hoppe ind på deres hjemme side her.

Like og del på Facebook:

4 Comments on Pæne undertrøjer til hver dag

 1. BLOGBYCC
  april 25, 2018 at 8:04 am (5 måneder ago)

  Jeg er også en frossen pind. haha. Og hvor er den bare fin din nederdel, så skønt et print. <3.

  Svar
  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   maj 16, 2018 at 7:44 am (4 måneder ago)

   Haha glad for at vide jeg ikke er den eneste 🙂 Tusind tak søde <3

   Svar
 2. simone
  april 26, 2018 at 1:43 pm (5 måneder ago)

  Virkelig et pænt outfit. Er vild med undertrøjen! <3

  Svar
  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   maj 16, 2018 at 7:43 am (4 måneder ago)

   Tak hvor er du sød <3

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *