Sådan styler du er dine sorte støvler fra footway.dk

Betalt samarbejde med footway.dkSådan styler du er dine sorte støvler fra footway.dk

Sådan styler du er dine sorte støvler fra footway.dk

Sådan styler du er dine sorte støvler fra footway.dk

Sådan styler du er dine sorte støvler fra footway.dk

Støvler: 453,-

Jeg fik mulighed for at vælge et par valgfrie støver fra Footway.dk og selvom jeg sad og var meget i tvivl, om hvilket sorte støvler med lidt hæl der var mest perfekte, endte jeg med disse fra Park West.  De her støvler opfylder lige mine krav til et par perfekte vinterstøvler. De er enkle, sorte, med lidt hæl og passer til alt og kan bruges til hverdag. Park West laver en del ret nice sko, til okay priser i kan tjekke ud her.

Jeg har stylet et pænt og varmt outfit som alle fårsenpinde, kan holde varmen i her i kulden. Nederdelen er ret tyk, og det samme er den kæmpe røde uldtrøje jeg har på. Uld har virkelig reddet mit liv! Nu kan jeg endelig holde varmen! Plus jeg synes altid , at man får varmen, af at gå i sko med lidt hæl. Så selvom jeg kun har nylonstrømper på, kan jeg sagtens holde varmen.

Noget af det bedste ved Footway.dk er virkelig den hurtige service og da de sendte med Bring, sprang jeg den enormt lange kø over på posthuset, som altid tager mellem halve og hele år at komme igennem.

Mys Mys

 

 

Like og del på Facebook:

4 Comments on Sådan styler du er dine sorte støvler fra footway.dk

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   januar 12, 2018 at 11:53 am (7 måneder ago)

   <3 <3

   Svar
 1. Sofie
  december 30, 2017 at 6:03 pm (8 måneder ago)

  Kære Michelle. Fine sko – jeg håber du har haft en rigtig dejlig jul! Jeg håber du blev glad for adventsgave nr. 4, som jeg selv havde lavet.
  Godt nytår!
  Kh. Sofie

  Svar
  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   januar 12, 2018 at 11:53 am (7 måneder ago)

   Det har jeg <3 og tusind tak! Blev rigtig glad for din gave <3

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *