1. advent konkurrence! Vind smukt lingeri!

1. advent konkurrence! Vind smukt lingeri!

1. advent konkurrence! Vind smukt lingeri!

1. advent konkurrence! Vind smukt lingeri!

Sidste år havde jeg ingen advents konkurrence på bloggen. Hvilket jo var alt for dårligt, så i år er der blevet lavet lidt om på det! Det kommer til at være en advents konkurrence hver søndag! Enten på min blog Chelleblog eller Frk.Mejers blog. Denne søndag har i mulighed for at vinde dette sæt fra lovely-lingerie!

Jeg er vild hel vild med sættet! Jeg har en forkærlighed for lingeri med masser af detaljer, så det passer lige til mig. Det var også derfor lovely-lingeri og jeg blev enige om, at det var det sæt i skulle have mulighed for at vinde.

Jeg er vild med alle snorene på sættet, både på bh’en og trusserne. Det giver ligesom noget ekstra til sættet. Og så er jeg hel vild med den søde lille sløjfet bag på trusserne. Og så selvfølgelig det aftagelige halssmykke. Man kan virkelig ikke få for mange af den type bh’er. Men nu synes jeg generelt heller ikke, at man kan få for meget lingeri.

Man kan få 2 forskellige typer af bh’en. En med push-up og en uden. Den jeg har på er med push-up. Jeg kan normalt godt lide, der lige er lidt der giver ekstra fylde, uden at det er for voldsomt, hvilket er det gode ved denne push-up bh.

For at deltage skal i skrive jeg størrelser, men jeg ville lige tjekke op på din størrelse inden jeg kommentere, da jeg skulle have en anden størrelse, end jeg normalt bruger. Så tjek det så i ikke ender med at få en forkert størrelse. Trusserne vil jeg vælge i den størrelse jeg normalt bruger.

 

SÅDAN DELTAGER DU:

1.Synes godt om Lovely-lingerie.dk og Chelleblog Facebook side!

2. Følg @Michellerdk og @Frk.Mejer på instagram

3.Skriv en kommentar enten på chelleblog.dk, @Michellerdk eller @Frk.Mejer hvilken størrelse du godt kunne tænker dig. Jo flere steder du deltager jo større er din chance for at vinde!

TIPS! Hvis du har en du holder af, du synes der også skal have mulig for at vinde tag gerne personen!

Der bliver fundet en vinder d.25 december! Og hvis i ikke kan vente, kan i finde sættet HER!

Glædelig jul!

 

 

 

6 Comments

 1. Carina
  december 2, 2018 / 9:25 am

  75 C Og smal i trusser 😍✨

 2. Lis
  december 3, 2018 / 1:32 am

  Hvor er det flot. Str. 75B og str. 36

 3. Maria Dortea Thomsen
  december 3, 2018 / 9:17 am

  Så fint! 75DD og S/36🍀✨

 4. Carina
  december 4, 2018 / 8:34 pm

  Str 75 C og 38 i trusser 🥰

 5. Maiken
  december 10, 2018 / 12:20 pm

  Så flot 🤩⭐️👏🏼🍀 Xl og B80

 6. Rebecca
  december 11, 2018 / 6:32 am

  75B og M 🥰🍀🤞🏼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.