1. advent! Så blev det endelig jul!

Betalt indlæg

Det er endelig blevet d.1 advent. Det følelses helt surrealistisk, når man har gået og planlagt adventskalenderen siden starten af september. Tiden er gået så hurtigt, at det har vist sig at være en god ide, at være så tidligt ude. Hvilket som regel ikke er min stærke side. Haha

D. 1 advent består af et smukt sæt lingeri fra Damernes Magasin. En lille hyggelig butik med altid behjælpelig personale der ligger i Herning gågade. De sælger forskellige lingeri mærker som blandt andet Marie Jo, Calvin Klein og Chantelle som det lingeri jeg har på er fra. Dog er hofteholderne fra Femilet. Jeg elsker som sagt hofteholdere og de er med til, at gøre hele sættet endnu lækkert at se på. Sættet er meget klassisk i fine sorte blonder og med lille perle både på bh`en og trusser. Billederne er taget af Mads som før har taget billeder af mig.

En af grundene til, at jeg er så vild med sættet her er, at det fremhæver mine former. Jeg har ret brede hofter og i modsætning til det en lille barm. Og ofte når jeg tænker på, at jeg har en lille barm forbinder, jeg det med noget negativt. Hvilket jo er hel vildt fjollet. Hvorfor behøver det være en negativ ting? Og det nok også i højere grad mig selv, der er god til at sige til mig selv, at det er en dårlig ting. Jeg har i hvert besluttet mig for her i julen, ikke kun at sprede juleglæde til andre, men også at gøre det til mig selv. Ekstra julekilo eller ej. Lille barm eller ej. Så tror jeg det er vigtig vi også elsker husker at elske os selv!

Glædelig første advent! Og husk og følge med inde på Damernes Magasin, som hver uge har nye gode tilbud på deres produkter!

Mys

 

2 Comments

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   december 10, 2017 / 4:38 pm

   Tusind tak <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.