2. Advent konkurrence! Vind gavekort!

2. Advent konkurrence! Vind gavekort!

2. Advent konkurrence! Vind gavekort!

2. Advent konkurrence! Vind gavekort!

Hvis i følger med her på bloggen og instagram så har i nok opdaget, at jeg virkelig elsker genbrug. Jeg køber næsten ikke “Nyt” tøj længere. Det er der flere grund til. Både fordi det er bedre for miljøet og de mennesker der er med til at producere tøjet men, også fordi man kan finde tøj til priser, der er fornuftige. Når jeg er på SU, er penge ikke det jeg har mest af, men jeg vil jo også gerne have nyt tøj.

Jeg prøver altid når jeg køber tøj, at købe noget jeg stadig vil bruge om et par år. Moden skifter så hurtigt og det er let at lade sig forføre af trends, derfor køber jeg kun trends, når det er noget jeg ved jeg også vil bruge når det ikke længere er moderne. For hvis man køber tøj, man føler sig godt tilpas i og man synes det klæder en, hvad betyder det så, om det er umoderne? Det betyder jo faktisk ikke noget. Tøj man har det godt i, kan aldrig gå af mode.

Jeg elsker frakker. Det er virkelig noget af det, jeg elsker allermest ved denne årstid. Jeg købte frakken på  awearstore.com som er en dansk secondhand webshop. Der er desværre ikke så mange secondhand webshops, men jeg er ofte inde at kigge på awearstore.com.  Det er virkelig skønt, der er en secondhand webshop, så jeg ikke hver gang jeg har lyst til at shoppe behøver bevæge mig ud. Det er altid spændende at shoppe genbrug, for jeg ved aldrig hvad jeg finder. Men en ting er sikkert, jeg finder altid noget til en fornuftig pris. Ligesom denne frakke.

Lige nu har i mulighed for at vinde et gavekort på 200kr til awearstore.com. Og man kan få en del hos en secondhand webshop. just saying!

Alt i skal gøre for at deltage:

1.Følg AWear Store og Chelleblog på facebook

2.Kommenter i indlægget hvilke ting i ville købe fra A Wear Store hvis i vandt gavekortet. I kan hoppe ind på hjemmesiden HER.

Der bliver fundet en vinder d.25 december!

God jul!

5 Comments

 1. Filippa
  december 9, 2018 / 4:06 pm

  Jeg vil købe nogle fine børnekjoler

 2. Teresa
  december 9, 2018 / 5:08 pm

  Jakker. Jeg ELSKER overtøj!

 3. Lis
  december 9, 2018 / 6:46 pm

  Jeg vil købe en kjole og noget overtøj. Sikke gode priser

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   december 25, 2018 / 10:59 am

   Tillykke Lis du er den heldige vinder og blevet kontaktet på mail 🙂

 4. Astrid
  december 9, 2018 / 7:48 pm

  Jeg tror, jegvvil købe nogle skjorter og tørklæder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.