3 måder at forkæle jeres forhold på til valentines day

3 måder at forkæle jeres forhold på til valentines day

Valentines day er rundt om hjørnet og det er tid til at spekulere i chokolade, hjerter og kærlighed. Jeg plejer selv at gå all ind med den slags, men i år kan jeg læne mig afslappet tilbage og gøre absolut ingenting. Jeg plejer at have en tendes til at blive så opslugt, af at alt skal være perfekt med hjerter og lækkert mad og gaver. Så meget, at jeg i stedet ender med at blive så stresset, at jeg glemmer den anden i forsøget på at gøre alt perfekt.

Så dette her indlæg skal handle om, hvordan man kan forkæle parforholdet. For Valentines day bunder vel engeltig bare ud i, at vise man holder af hinanden. Jeg har fundet 3 skønne måder i kan forkæle jeres parforhold på. Inde på duglemmerdetaldrig.dk har de en masse oplevelser, man kan nyde med sin udkårne. Der er mange forskellige oplevelser for en hver smag.

3 måder at forkæle jeres forhold på til valentines day

Den første og nok også mest budget venlige er en Chokolade smagning hos Peter Beier. Gavekortet koster 185kr pr. person. Oplevelsen består i 1,5 times chokolade smagning hvor man hører historien om Peter Beier chokolade mens man nyder varm chokolade eller kaffe. Den perfekte gave til en chokolade elsker. Du kan læse mere her.

3 måder at forkæle jeres forhold på til valentines day

Trænger i virkelig til at slappe af og bare nyde hinandens selskab? I behøver ikke rejse langt væk, for med et gavekort til Lübker Square kan i ikke undgå at blive afslappede. Nyd en afslappet dag i spa med din udkårne og få fornyet energi. Gavekortet giver adgang til Lübkers wellness-center med spa og fitness. Du kan læse mere her.

3 måder at forkæle jeres forhold på til valentines day

Og sidst men ikke mindst den hel store forkælelse. Et lækkert ophold på Skrøbelev Gods. Det er beliggende i natursmukke omgivelser på Langeland. Det perfekte sted at slippe væk fra hverdagens stress, hvor man nemt kan komme til at glemme hinanden. Opholdet gælder 1 overnatning for 2 personer i et smukt dobbeltværelse. 2-retters middag og frisk morgen buffet. Du kan læse mere her.

Jeg håber i alle får superlækker valentine med jeres udkårne <3

——Afiliate links——

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.