4.advent konkurrence: En mere bæredygtig jul

Nu er adventen blevet lidt mere bæredygtigt og i den sidste advent har du mulighed for at vinde fine produkter fra suztain.dk 

Jeg er blevet rigtig glad for suztain da de har et stort udvalg af produkter der er er bedre for miljøet (og en selv). Jeg har selv investeret i et af deres sparebruser i et forsøg på at spare på vandet. Jeg ved ikke hel hvor godt, det kører for mig, men nu har jeg da i det mindste gjort forsøget.

Jeg har også været rigtig tilfreds med et af deres rengøringsmidler fra mærket Bio-D som er uden en masse kemikalier og fungere godt til sart hud. Den jeg har købt er beregnet til univeral rengøring. Jeg har været rigtig tilfreds med den, da jeg ikke synes den gør mit hjem mindre rent, men fjerner lige så meget snavs. Hvilket jo nærmest er en af de vigtigste ting når kan beslutter så for at købe mere bæredygtigt, at produktet skal være ligeså godt eller næsten lige så godt som det man er vant til.

En anden grund til at jeg er rigtig glad for suztain er at alle deres produkter er meget velbeskrevet, hvilket jeg synes er rigtigt dejligt, at man ved hvad man køber og man ved nogen om mærket.

4.advent konkurrence: En mere bæredygtig jul 4.advent konkurrence: En mere bæredygtig jul

Du har mulighed for at vinde produkterne på billedet. Nedenunder kan du læse lidt mere om produkterne, samt finde links.

Det eneste du skal gøre, for at starte på en mere miljørigtig hverdag er at deltage konkurrencen!

Du deltager i konkurrencen ved at:

1.Like Chelleblog facebook side eller følg @michellerdk på instagram.

2.Skriv en kommentar enten på her blogindlægget eller på instagram, hvor du skriver suztain.

Her er lidt mere info om produkterne!

1 x skuresvamp

Suztain skuresvamp uden mikroplast er en fantastisk nyhed til enhver husholdning.
De 3 plantefiber svampe modsvarer 30-50 plastiksvampe i holdbarhed. Du har ved normalt brug af skuresvampe til mindst 1 år med denne 3-pak.
Her er den 100% naturlige løsning på de enorme mængder af mikroplast, som de billige plastik skuresvampe hvert år afstøder på køkkengrej, borde og ikke mindst i vandet! De færreste tænker over, at plastik skuresvampe afsætter plast partikler på borde, gryder og pander – og vælter mikroplast ud i køkkenvandet.

2 x Suztain – Karklud uden mikroplast – 5pak

Med øko karkludene fra Suztain kan du gøre rent med god samvittighed og både spare på indkøb af klude og på udledning af mikroplastik. Karkluden er 100% naturlig og kompostbare og har en lang levetid.

 1 x bambus tandbørste Medium

Bambus tandbørste fra Suztain af høj kvalitet – Sparer 97% plastik i forhold til almindelige tandbørster! Miljørigtig og sund tandbørste i ny papir indpakning

 1 x Shampoo bar med Lavendel & Geranium

Friendly shampoo bar er et vidunderligt naturligt alternativ til flydende shampoo. Den er specielt sammensat til brug i håret og består af ren natur – ingen syntetiske stoffer og så uden plastik emballage.

1 x ecoegg med eller uden duft til 210 vaske

Ecoegg vaskeæg er et miljø- og allergivenligt alternativ til traditionelt vaskemiddel. Fyld vaskeægget med mineral- og turmalinkuglerne og læg det ind i vaskemaskinen med vasketøjet.

De mineralske kugler i vaskeægget frigiver under vask et effektivt lavtskummende vaskeskum, der gør tøjet rent uden skadelige kemikalier. Ecoegg vaskeæg kan også bruges til håndvask, og er velegnet til sensitiv hud.

Der bliver fundet en vinder d.29 december!

 

5 Comments

 1. Teresa
  december 23, 2018 / 3:01 pm

  Glædelig jul!

  Suztain eller Sustain

  • Sofie B
   december 23, 2018 / 8:55 pm

   Det kunne være mega lækkert at vinde!!! Suzstain

 2. Evelyn Heik
  december 23, 2018 / 8:04 pm

  Suztain 💚 Lækker gave 😍 Det vil være dejligt at vinde 💝 Glædelig jul🎄

 3. Lis
  december 24, 2018 / 2:35 am

  Suztain. Glædelig jul til dig

 4. Astrid
  december 24, 2018 / 10:33 am

  Glædelig jul – Suztain er vejen frem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.