Ballerinakorset fra Hunkemöller

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

Det har været lidt tid siden, jeg sidst har fået skrevet noget herinde. Jeg har lige skulle finde ud af, hvilke ting jeg følte var relevante, at sige noget om her på min blog. Og en af de ting er korsetter. Hvilket indlægget også vil handle om.

Jeg har nemlig været så heldig, at få tilbudt nogle sponsorerede produkter fra Hunkemöller. Jeg valgte en natkjole, et korset og et par nylonstrømper.

Jeg er begyndt at holde mere og mere af korsetter. Jeg er da også begyndt at gå med dem oftere. Og ser frem til at gå mere med dem.

Jeg nyder følelsen af at have et korset på. Måden det spænder en ind og støtter en. Og så selvfølgelig når jeg ser mig selv i spejlet. Jeg får en flot og rank figur. For jeg kan ikke rigtig gå og hænge i et korset, der bliver jeg tvunget til at have en ret ryg. Det gør også at jeg føler mere selvsikker.

Dog ville jeg ikke bære et korset i mange timer, eller tage det på, hvis jeg har brug for at kunne bevæge mit frit. For det kan man ikke i et korset. Det jeg har valgt fra Hunkemöller er der stræk i, så jeg føler mig ikke lige så indespærret, efter at have haft det på i mange timer.

Min kærlighed til korsetter kommer nok også af, at jeg er meget fascineret af Dita von Teese som bære de mest fantastiske korsetter. Jeg elsker den måde hun også bære sig selv på. Hun er meget feminin på en retro, måde som jeg er vild med. Jeg har endda også lige forkælet mig selv med ekstra julegave. Jeg skal nemlig ind og se Dita von Teeseses show Glamonatrix, når hun kommer til København til maj. Og jeg glæder mig uendelig meget! Måske skal jeg have korsettet på derind?

På billederne har jeg både stylet et outfit med slacks og et med *strømpebukser fra Doutzen stories. Korsettet er fra deres private kollektion, og hedder et ballerinakorset. Desværre kan man ikke få det længere, men i kan stadig finde en masse lækre ting inde på Hunkemöllers hjemmeside. Lige nu har de nemlig 25% på udvalgte vare. Måske man skulle have en ekstra julegave til sig selv?

1 Comment

  1. Nadia
    juni 7, 2021 / 4:28 pm

    Hej!
    Er det muligt at købe eller låne dit ballerina korset/skirt?? Jeg har ledt desperat efter det, men kan ikke opstøve det nogen steder… 😭

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.