Behagelige strømper og strømpebukser fra sokkeposten.dk

Betalt indlæg

Behagelige strømper og strømpebukser fra sokkeposten

Behagelige strømper og strømpebukser fra sokkeposten

Behagelige strømper og strømpebukser fra sokkeposten

Jeg har modtaget nogle bambus strømper og diverse strømpebukser med forskellige mønstre fra sokkeposten.dk. Nu er alle mine strømper sorte, og det er altid lidt et held hvis de finder deres makker igen. Men det smarte ved bambus strømperne fra mærket iZ Sock er at man kan vælge strømper, der har en farvet hæl og tå. Det er dog ikke den eneste fordel ved strømperne, de er nemlig også virkelig bløde at have på.

Jeg modtog også nogle forskellige strømpebukser, som jeg er blevet  virkelig glade for. De er nemlig også rigtig behagelige og jeg føler mig godt tilpas i dem. De er også uden alt mulig stram ben og mave ind som kan være desideret ubehagelig at have på. Jeg bruger strømpebukser næsten hver dag, så det er er vigtigt for mig, at jeg føler mig godt tilpas. Og hvis man har en simpel kjole på synes, jeg det kan være ret flot at strømpebuksene har et mønster. Strømpebukserne er fra et mærke der hedder FESTIVAL og er lidt dyrer end almindelig strømpebukser men de er behaglige på og i en god kvalitet.

mys

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.