Bh`er der gør dit outfit hel unikt!

Bh`er der gør dit outfit hel unikt!Bh`er der gør dit outfit hel unikt!

Jeg har en hel kasse fyldt med alle mulige skøre bh’er . Det ligner mest af alt bare en bunke af snore. Kassen er blevet døbt “bh’er der kan bruges som accessorie” kassen. Jeg ved ikke om alle kvinder har sådan en kasse, men det er frygtelig rart, at have en kasse med bh`er til enhver lejlighed. Er det en bar ryg? Eller måske ens kavaler der skal pyntes lidt? Så har man til enhver lejlighed. Selvom jeg ikke bruger bhèrne særlig ofte samler jeg flittigt videre på bh’er og mystiske samlinger af snore, man kan bruge til, at gøre et hvert outfit lidt mere specielt.

Jeg faldt over min blå bh fra Hunkemøller, som jeg ikke har brugt i meget lang tid. Hvilket er ærgerligt, da det er en af mine favorit bh`er. Jeg er ved, at have en ret stor samling af lingeri,(hvis du selv er en lingeri samler forstår du det, det er lidt lige som med sko) og jeg bruger jo langtfra det hele, det ville jo være umuligt. Ofte lader jeg være med, at bruge bh`er som accessories til hverdag, fordi jeg synes det kræver lige lidt mere kordinerring, end jeg lige magter. Så nu har jeg lovet mig selv, at bruge dem oftere og så de ikke bare ligger og samler støv i en kasse.

Bh`er der gør dit outfit hel unikt!

1.HER 2.HER 3.HER

Hunkemøller har altid et godt udvalg af lingerie. Men de har også et godt udvalg af bh’er der kan bruges som accessorie. Både nogle der er mere diskrete og nogle der er meget opmærksomhedskrævende. Det er jo også en temperementssag og handler også om hvilken lejlighed, man vil bruger det til. Jeg har linket til 3 jeg er ret vild med!

Mys

2 Comments

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   september 2, 2018 / 1:59 pm

   Haha det ville være meget nemmere hvis de havde et navn, i stedet for man skulle sige “sådan nogle bher”. Ja er så enig! Er også hel vild med det! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.