Crazy shit from Sephora

Crazy shit from Sephora

Crazy shit from Sephora

I december var jeg så heldig at vinde en palette fra Sephora inde på blogaboutmia.dk. Desværre fik jeg en andens pakke og måtte så ned at sende den retur. Mega irreterende, men jeg fik en masse ekstra goodies med som undskyldning for besværet. Jeg synes alle tingene er så lækre, at jeg bliver nød til at fortælle jer om det. Det er ikke alle tingene jeg har fået brugt endnu, men derfor skal i ikke snydes for en gennemgang af dem. Der er langt link ind til alle de ting jeg kunne finde.

Crazy shit from Sephora

1.En lækker “badepakke” med en lækker body lotion og en shower gel. Begge med bomulds ekstrakt. Bomulds ekstrakten skulle tilføre massere af fugt. Creme er utrolig lækker og nem at smøre ud, og så er jeg ret vild med det er i en pumpe, det er supernemt. Der var en lille fin vaskesvamp med til at få alle de døde hudceller af. Jeg er ret vild med lyserød, så jeg synes sættet, er supercute at have stående på sit badeværelse.

Crazy shit from Sephora

2. The Gold Hair Party sæt. 3 forskellige guld accessories perfekt til festen. Alle tingene er super fine, især den lille guld hårelastik, hvilket højest sandsynlig også er den eneste jeg kommer til at bruge. Det mest ophidsende jeg gør med mit hår, er at binde det i en lav hestehale og jeg tror ikke lige det kommer til at forandre sig haha. Find den her.

Crazy shit from Sephora

3. 3 double pineceaux = 3 looks.  Jeg er virkelig glad for denne her, for der er 3 super ultra vigtige pensler med. En til øjenskygge, en til eyeliner og en til øjenbryn. Jeg har altid manglet en fin pensel til at lave mine øjenbryn med, da den jeg har er alt for tyk, så jeg er overlykkelige! Plus jeg har altid godt kunne tænke mig at ligge eyeliner med en pensel, så nu må se om det er nemmere. Find den her.

Crazy shit from Sephora

4. Noursing velvet cream, Cotton flower. Cremen jeg fik med samme ekstrakt som badesættet, er denne her. Den er en del tykkere. Cremen trænger dog ikke hel lige så godt ind i huden som den anden creme. Det er sådan en type creme jeg oftest vil bruge om vinteren da min hud bliver meget tør og kløer om vinteren. Creme ser også bare rigtig lækker ud og ligner næsten flødeskum! Yummi! Find den her.

5.The Delicate Palette. Jeg er virkelig vild med den her palette, den er så cute! Det guld og lyserøde gør den så fin. Og foruden det er jeg også hel vild med farverne. Jeg bruger til hverdag de brune nuancer. Foruden det er jeg hel vild med, at de har lavet en lille guide til, hvordan de forskellige ting kan bruges sammen. Find den her.

Crazy shit from Sephora

6.Geometricolor Palette. Ja, nu kommer vi til det jeg faktisk vandt. Denne enorme palette der fylder en halv taske og har 130 forksellige farver. Den indeholder 80 øjenskygger, 32 lipglosses, 6 eyeliners, 4 blushes, 4 puddere og 4 øjenbryns puddere og et spejl. Så jeg har nok makeup til meget meget lang tid. Den er praktisk til hvis, man skal ud at rejse og man vil være sikker på at have alle farver med, både i øjenskygger, lipsglosses osv, så har den det. Man kan selvfølgelig bare huske mascara og pensler. Jeg glæder mig super meget til jeg skal bruge den, så må vi se om jeg kan beslutte hvilke farver jeg mon skal bruge. Find paletten her.

Det var så alle de urimlige lækre ting jeg modtog. Jeg er super glad for alle tingene, især fordi jeg sjælent køber den slags ting, fordi jeg synes det er for dyrt. Jeg elsker virkelig makeup, men jeg bruger for det meste flest penge på mascara, og så bruger jeg de samme to farver øjenskygge, uanset hvad jeg skal næsten.

Har i nogle lækre ynglings ting fra Sephora?

God og lækker søndag <3

2 Comments

 1. Anne-Marie
  januar 29, 2017 / 4:27 pm

  Tillykke med præmien og alle bonus tingene også. Det var super flot af Sephora.

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   januar 29, 2017 / 8:03 pm

   Ja, meget er super glad for det 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.