DIY: Skift bøjlen på din bh

Guiden er til dig der ikke kan passe din bh. Enten fordi du kom til at købe den i en forkert størrelse eller din vægt måske har ændret sig så bh`en ikke længere passer. Eller måske er bøjlen på din yndlings bh knækket. Frygt ej! For der er nemlig håb forude! Der er ingen grund til at smide en dejlig bh væk på grund af det. For du kan nemlig nemt og hurtigt skifte bøjlen.

I guiden her, har jeg brugt en bodysuit som jeg købte i en forkert størrelse. Jeg købte bodysuiten i Røde Kors i Silkeborg for 15kr. Jeg bruger normalt 65B/70B og bodysuiten var en størrelse 70A så den sad lidt mærkeligt, som i også kan se på billedet. Jeg tænkte der måtte kunne findes en nem løsning. Og det var der. Det er nemt at skifte bøjlen. Det kræver ikke en større videnskab eller at man er god til at sy.

DIY: Skift bøjlen på din bh

STEP 1: Find en bøjle

Jeg bestilte en række forskellige bøjler fra detlillestofhus.dk. Jeg bestilte som i kan se på billedet både en SPB 07, 32B,34B,75C og 75B. En 70B er aldrig bare en 70B og der kan være lidt forskel i størrelserne. Plus bøjlerne kan variere lidt i længden, alt efter hvilken type bh de skal passe i.

TIPS! Du kan også smutte forbi en genbrug og købe nogle billige bh`er og så pille bøjlen ud. Du risikere dog bøjlen ikke længere har det så godt.

DIY: Skift bøjlen på din bh

STEP 2: Pil op!

DIY: Skift bøjlen på din bh

Det eneste du skal er, at pille den lille syning op ude i siden.

STEP 3: Prøv alle bøjlerne

DIY: Skift bøjlen på din bh

Jeg prøvede bodysuiten med alle de forskellige bøjler i for, at finde ud af hvad der sad bedst. Nogle af bøjlerne var lidt for lange andre lidt for korte og ikke beregnet til denne type bh. Jeg endte med at bruge den der hed SPB 07. Som svare til en 70B.

DIY: Skift bøjlen på din bh

Hvis i kigger lidt grundig på billedet kan i se, at den ene bøjle er skiftet ud. Forskellen er jo ikke enorm, men det gør alligevel meget når man har den på. Og jeg ville nok også kun anbefale at skifte bøjler på bh`er der ikke ligger så langt fra ens egen størrelse. Hvis bodysuiten havde være en størrelse 85D, ville den jo både havde være for stor i skål og omkreds. Men fordi det kun var skålen der var lidt for lille, var det nemt at skifte bøjlen ud.

STEP 4: Hæft

Når du har fundet den perfekte bøjle, syer du den sammen igen så bøjlen ikke glider ud.

DIY: Skift bøjlen på din bh

 

STEP 5: Klar til brug

DIY: Skift bøjlen på din bh

Håber i kunne lide guiden! Og i vil skifte jeres bøjler i stedet for at smide jeres bh`er ud.

God søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.