EBay test: ligner kjolen den på billedet?

EBay test: ligner kjolen den på billedet?

EBay test: ligner kjolen den på billedet?

EBay test: ligner kjolen den på billedet?EBay test: ligner kjolen den på billedet?

Jeg bestilte den her fine sommerkjole for et stykke tid siden på eBay, da jeg bare var hel vild med den. Den kostede kun 80 kr hvilket er billig billig. Men man skal aldrig forvente, at få noget der ligner 100% det på billedet, når man bestiller fra eBay, så jeg blev heller ikke så skuffet, da den ikke lignede 100%.

Som i kan se på de to nederste billeder, er der et billede af hvordan den så ud på billedet fra eBay og et et billede af hvordan den ser ud på mig. Der er en del små forskelle. Bland andet er de blå striber er en del lysere, og mere babyblå end det fremgår af billedet fra eBay. Jeg synes også selve skørtet virkede ret stort, en del større på mig, end det ser ud på billedet, men det kan også bare være fordi, at kjolen ser lidt anderledes ud på mig. Den eneste ting som virkelig ikke var på billedet, er elastikken i midten ved taljen. Det er lavet sådan, at det hele rynker i stedet for bare at være glat, hvilket efter min smag ikke er særlig pænt. Generelt foretrække jeg nederdele og kjoler med lynlås, da det ofte får et pænere udtryk.

Nu er begge billeder også meget forskellige, jeg er ret bleg og mange ting ser bare pænere ud, når man har en lækker tan.

Jeg synes kjolen så en del pænere ud på billedet, da jeg generelt ofte synes at sådan nogle lidt mere søde kjoler med flæser får mig til at se meget barnlig ud.

Efter kort tid overvejelse sprættede jeg kjolen op, fordi jeg ville lave den om til et sæt i stedet for, sætte en lynlås i nederdelen og gøre den lidt kortere. Jeg er ikke rigtig nået videre end til bare at sprætte den op, så nu må vi se om jeg når det inden sommeren er forbi. Haha

Hvad synes i om kjolen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.