Elle Style Awards + Outfit

Elle Style Awards + Outfit

Elle Style Awards + Outfit

Elle Style Awards + Outfit

Hvis i har fuldt lidt med på min instagram, har i kunne se, at jeg har været til Elle Style Award her i tirsdags. Det var virkelig en god oplevelse og jeg nød endelig, at kunne tage noget fint tøj på, uden at føle mig for fin.

Jeg vil lige kort gennemgå aftenen for jer. Jeg var afsted sammen med min tvillingesøster. Det var nemlig hende, der havde overtalt mine forældre, til at give mig billetten i julegave. Super nice gave. Det var hel mærkeligt det endelig var nu, da jeg har gået et halvt år og overvejet, hvad jeg skulle have på! Haha

Vi boede lige ved siden af DR Koncerthuset, vi havde bevidst fundet noget på airbnb, der lå 300 m derfra. Supernemt. Vi kom lige da det startede, da vi gerne ville have så god tid så mulig, til at gå og tulle rundt med champagne. hihi. Vi fik taget billeder lige da vi kom ind, bagefter polaroid billeder og så til sidst lavet en boomerang video. Så aftenen er i hvert flad dokumenteret.

Det var alt sammen super sjovt, dog da det endelig gik i gang, var jeg og min søster ved, at dø af sult og det eneste mad de havde var nødder og kage…

Temaet til hele awarden var virkelig fint, med et turkis/lyserød fjer tema. Det var sådan lidt 20`er agtig, og det hele var holdt i den stil. Jeg havde frygtet showet,  ville være lidt kedeligt, fordi jeg ikke rigtig, havde sat mig i en hvem der var nomineret, men værterne Oh Land og Signe Lindkvist var ret gode, trods de en gang imellem kom til at afbryde hinanden.

Det var en rigtig hyggelig aften, selvom goodiebaggen var lidt trist. Mest fordi hvis man har været med til deres årlige Elle event, er den en del større + man giver ikke særlig meget mere for billetten.

Jeg ved ikke helt, om jeg kunne finde på at tage med igen. Måske hvis jeg igen får biletterne i gave. Og så er det også en rigtig god undskyldning for at tage noget fin tøj på <3

Mys mys

2 Comments

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   maj 26, 2017 / 7:58 pm

   Thanks <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.