En ærlig anmeldelse af hudplejeprodukter fra JOU JOU Copenhagen

En ærlig anmeldelse af hudplejeprodukter fra JOU JOU Copenhagen

Over de sidste par måneder har jeg testet nogle hudplejeprodukter fra JOU JOU Copenhagen, og indtil videre har jeg kun hørt godt om dem. Jeg vil ikke ødelægge deres rygte ved, at lave en dårlig anmeldelse af deres produkter, men jeg vil også gerne lave en ærlig anmeldelse af deres produkter.

Først vil jeg starte med det, man ser. Nemlig det fine design. Jeg er ret vild med udseendet på deres produkter. Design og koncept fungere godt sammen. De er pæne, at have stående og rigtig enkle i deres design. Det passer godt til deres produkter, da de sælger et enkelt produkt uden parabener og parfume.

Jeg testede både en ansigtsmaske og en creme til ansigtet. Jeg oplevede at ansigtsmasken var rigtig god til at fjerne urenheder, hvis jeg lige havde nogle, der var poppet frem. Men det desværre oplevede jeg også,  hvis jeg brugte den for meget, (2-3 gange i ugen) at min hud ikke var så glad for den. Ansigtscremen er dog rigtig lækker og fugter godt og tænger hurtig ind i huden, uden at fedtet hun til. Stor ros til den.

En ærlig anmeldelse af hudplejeprodukter fra JOU JOU Copenhagen

Produkterne er nemme at anvende. Det kræver ikke en masse tid. Ansigestmasken brugte jeg et par gange i ugen, og tog den på, inden jeg skulle i bad. Og ansigtscremen brugte jeg om aftenen. Så det er en nem rutine og man behøver ikke bruge massere af tid på at pleje sin hud.

Jeg synes det var nogle fine produkter, og jeg synes både prisen og designet var rigtig fin. Ulempen ved at anmelde sådanne produkter er at alles hud er forskellige, og det kan være der er mange andre, der vil have en masse positive oplevelser med ansigtsmasken, selvom jeg ikke blev hel overbevist.

Hvis i har lyst til selv, at give produkterne et forsøg, kan i finde dem her. De er lige nu også på tilbud.

Hvis der er andre af jer der har oplevelser med produktet vil jeg rigtig gerne høre dem.

God søndag

———-Sponsoreret———–

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.