En ambitiøs sommerferie

En ambitiøs sommerferie

Mange tænker når de hører ordet sommerferie på massere af sol, is og afslapning. Og idag skal det ikke handle om afslapning, men derimod om hvis man gerne vil, have lidt mere fornuftigt ud af sin sommerferie. Jeg er efterhånden begyndt at få et lidt andet forhold til sommerferie. Især da man som studerende sjældent har særlig mange penge. Og der kan være andre ting, som virker lidt vigtigere end at bruge sin tid og penge på en ferie. Jeg er på ingen måde modstander af ferie, jeg syntes det er sundt at få koblet af og slappet af, men som ung studerende kan man lige så godt investere tiden i noget andet, så man måske senere har råd til at kommer på ferie senere.

Mange har en rigtig lang sommerferie, især hvis man går på uni. Og med 3 måneders sommerferie er der jo massere af tid til at få udvide sin horisont, både intellektuelt og socialt. Især folkeuniversitet har en masse kurser i sommerferien, det samme har FOF og diverse højskoler. Jeg har selv taget et kursus i syning, og har også købt nogle kurser, jeg skal på i løbet af efteråret, så jeg kan forbedre min ansøgning til marts, når jeg skal søge ind. Så det der kunne have været min sommerferie, har jeg brugt på kurser. Lidt trist ikke at skulle på sommerferie, men jeg ser det som en investering i min fremtid. Og hvis man har nogle mål og drømme man gerne vil nå, må man jo også ofre noget for det<3

 

En ambitiøs sommerferie

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.