En kærlighed til Dita von Teeses lingeri!

En kærlighed til Dita von Teeses lingeri!

I dag skal vi igen snakke lidt om et lingeri mærke, som jeg er ret forelsket i. Jeg ejer desværre ikke noget fra mærket Dita von Teese, men da jeg var i praktik hos House of Lingerie, som er den eneste skandinaviske webshop, der forhandler det, havde jeg massere af tid til at gå og nærstudere og mærke på de flotte kollektioner, der altid hang på kontoret. Det kribler næsten i mine fingre efter det. Det er dog desværre ret dyrt, så det må blive en drøm lidt endnu.

En kærlighed til Dita von Teeses lingeri!

Beige&sort sæt: 718,- Sort sæt:1.107,- Bodystocking: 989,-

Jeg elsker ikke kun hendes smukke lingeri kollektion, fordi den er alt hvad jeg elsker (farverig, detaljeret og med hofteholdere). Men fordi Dita som person besidder nogle egenskaber, som jeg synes er ret nice. Hun er hendes hel egen person. Hun er ligeglad med, hvad andre tænker om hende, (en egenskab jeg selv, ville ønske jeg besad). Da man nogle gange kan tænke lidt for meget over den slags….

En kærlighed til Dita von Teeses lingeri!

Blåt sæt: 1.107,- Lilla sæt: 1.297,-

Hendes lingeri er så smukt og især inspireret fra fra 30-50 erne. Hvilket gør det meget feminint. Foruden det er hun ikke bange for at bruge vilde farver, der virkelig sætter et statement. Alle hendes kollektioner er altid utrolig gennemarbejdet og har navne, der har en historie til sig. Trods hendes inspiration af retro mode, formår hun stadig at lave nogle kreationer, som også stadig er moderne.

Hvad synes i om hendes lingeri?

 

 

4 Comments

 1. oktober 24, 2017 / 12:40 pm

  Hvis jeg havde kroppen havde jeg helt sikkert også dette lingeri. 🙂 Det er rigtig smukt.

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   oktober 26, 2017 / 12:51 pm

   Haha alle har da kroppen til smukt lingeri! <3

 2. oktober 25, 2017 / 8:03 pm

  Super flot, jeg elsker Dita 😊 Hun er virkelig en personlighed. Btw. Så skal du have 👍👍👍👍 for dine billeder på det sidste. Både hele sæt og det med pink lingeri i toppen. Super flot og lækkert med lidt variation ❤🍁

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   oktober 26, 2017 / 12:51 pm

   Også mig! Haha hvor er du sød! <3 Det er altid dejlig med ros <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.