En kærlighed til lingeri

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

En kærlighed til lingeri

En kærlighed til lingeri

En kærlighed til lingeriJeg elsker virkelig alt slags lingeri! Jeg elsker det sexede, det girly, det sjove, det neutrale, det praktiske osv. Men mest af alt elsker jeg lingeri, der er farverigt. Og måske lidt ud over det sædvanlige. Og hvis man kigger i min lingeriskuffe, vil man også finde et bredt udvalg af lingeri. Hvorfor vælge når man kan få det hele? Jeg har push-up bher, soft bras, korsetter osv.

En stor del af min blog består af lingeri. Lingeri handler for mig ikke om hvorvidt man er tyk/ tynd eller har mange former eller ej, men derimod, at man skal føle sig godt tilpas. Nogle føler sig bedst tilpas i bh’er med massere af støtte, nogle foretrækker push up og andre vil gerne have noget der er behageligtm osv. Lingeri kan få det bedste frem i os, og vi kan bruge det som et redskab til at fremhæve de ting vi elsker ved os selv. Så vi kan skinne på vores helt egen unikke måde.

Jeg elsker lingeri, og jeg elsker at stille mig op i lingeri. Jeg kan tydeligt huske første gang jeg lagde et billede op ad mig selv i lingeri. Det var grænseoverskridende, fordi jeg var nervøs for hvordan andre ville reagere, men samtidig føltes det også rigtigt og naturligt. Det føltes rigtigt for mig, fordi det gør mig glad, og det er jo det vigtigste. At man er glad og gør det der gør en glad. Andre behøver ikke nødvendigvis forstå det, bare man selv gør det og at man ikke lader være med, at gøre noget der gør en glad, fordi man er bange for, hvad andre tænker.

Jeg bliver aldrig en rigtig model. Og det behøver jeg heller ikke. Jeg behøver ikke passe ind i en kasse, af hvordan man skal se ud eller være. Jeg kan faktisk bare nøjes med, at være mig selv og udleve min kærlighed til lingeri på min egen måde. For mig selv, og dem som gider følge med.

Hvis i også elsker lingeri kan i smutte ind Hunkemöllers hjemmeside og se deres udvalg her*

mys mys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.