En kærlighed til vintage

En kærlighed til vintage

En kærlighed til vintage

En kærlighed til vintage

Jeg elsker vintage. Alt tøj fra 20erne og så op til 90erne. Jeg elsker at alt tøjet, bare har en hel speciel stemning over sig, der passer til hver sin periode. Om det er en Gatsby, Mad Men eller Beverly Hills 90210 kind of vibe. Jeg går ikke særlig tit i vintage, selvom jeg lige så stille får samlet flere og flere fund sammen.

Denne smukke hvide kjole jeg har på, er et af de fund. Jeg fandt den for snart 5 år siden i Magpie Lane, dengang den lå i Herning. Nu ligger den i Århus. Jeg har beholdt kjolen i alle disse år uden at bruge den, men altid kigget på den med stor fascination.

Man finder altid smukke ting i vintage butikker, desværre er størrelserne ofte store, og hvis man er lidt petit, som jeg selv er, og også gerne vil have tøj, der fremhæver sin talje, kan det være ganske svært at finde noget. Så da ejeren af butikken kom med denne skønhed blev jeg hel forelsket. Jeg elsker at den er enkel og elegant. Den giver en smuk og feminin silhuet. Og jeg elsker de små broderede detaljer på den. Især om sommeren elsker jeg, at gå i lange kjoler og nederdele.

Jeg har altid svært ved at få kjolen brugt, men når jeg endelig har den på, får den mig altid til at føle mig så feminin. Hvilket jeg virkelig godt kan lide. Det er bare lige med, at komme ud af døren i det tøj man føler sig smuk i. Men mine morgener ender desværre ofte med, at jeg tager det mest behagelige på. Jeg er typisk ret træt om morgen og har ret ondt af mig selv, så det er sjældent, der jeg er så kreativ med min påklædning.

Jeg sat links ind til nogle smukke vintage kjoler fra Vintage-divine.dk som sælger vintage tøj fra 20erne til 70erne.

1.Konfirmations kjole 1800,- 2. Selvskabskjole 850,- 3. Sommerkjole 500,-

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.