En mulepose med god karma

En mulepose med god karma

En mulepose med god karma

 

Ved du hvad et boobnet et?

Nej?

Et boobnet er en mulepose med broderede bryster på.

Jeg faldt tilfældigt over Sehr Schøn på instagram som broderer bryster på muleposer. Hun startede med at brodere bryster på muleposer for at bruge mindre plastik i sin hverdag, og så selvfølgelig for at hylde alle vores forskelligheder. Og hun fandt på navnet Sehr Schøn, fordi hun selv hedder Schøn til efternavn. Og fordi alle bryster er sehr schøn. Helt unikke og fantastiske på hver deres måde. Og så er alle muleposer GOTS certificeret hvilket betyder muleposen er produceret miljømæssigt og socialt ansvarligt.

Jeg elsker mit boobnet fordi den er unik. Og så giver den god karma. Både fordi den er økologisk, og budskabet er godt. Og så bruger jeg muleposer hver dag næsten. De er fantastiske.

Jeg har valgt et boobnet med små bryster, da jeg gerne ville have et boobnet der afspejlede mig. Og så valgte jeg broderiet skulle være i gul, da jeg godt kunne lide det ikke var så tydeligt. Jeg gav 100kr for muleposen, hvilket jeg synes er en god fin pris.

Jeg er virkelig glad for mit boobnet og det betyder virkelig meget for mig, især fordi jeg ved, at der er en, der har lagt sin kærlighed i det.

Du kan tjekke hendes instagram ud her. Og finde et boobnet der passer til dig.

God karma derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.