En ny måned og en ny start

En ny måned og en ny start

En ny måned og en ny startNu går vi ind i en ny måned, og for mig gælder det også en hel ny start. Jeg starter nemlig på mit speciale Branding & Marketing Management. Det sidste halve år har vi haft et slags “introduktions” semester hvor vi har haft næsten alle de fag der er på designteknologen, så en masse forskellige fag. Men nu er jeg startet “rigtigt” både i en ny klasse og på mit speciale. Det bliver super spændende og jeg glæder mig til at komme rigtig igang. Nu har man trods alt ventet i 6 måneder på at komme igang.

Der kommer også her i februar til at være nogle fokuspunkter på bloggen. Især i denne måned kommer der til at være den del fokus på lingerie, Fifty Shades Darker der jo kommer ud og så selvfølgelig V-day.

Så der kommer til at være et “love & lingeri” tema på bloggen. Især fokus Fifty Shades Darker. Både i form af nogle “sexy lingeri” indlæg og nogle indlæg hvor jeg fortæller hvorfor jeg er så vild med Fifty Shades. Og det er der mange grunde til! Der kommer også en lækker give away i forbindelse med Fifty Shades kommer ud. Så jeg har på mange måder glæder mig super meget til denne måned!

Er i kommet godt ind i den nye måned?

Mys

2 Comments

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   februar 7, 2017 / 2:55 pm

   Ja, glæder mig også! Du må fortælle mig hvad du synes om den når du har set den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.