En tur i Dyrhaven

 

En tur i Dyrhaven

En tur i dyrhaven

Hej igen allesammen

Jeg har virkelig haft svært ved at komme igang igen oven på alt det det sygdom, så der ikke sket noget her på bloggen… Det mest spændende jeg lavet den sidste uge var i mandags da jeg var i Dyrhaven, da vejret var så godt. Hvilket også var det eneste dag med godt vejr. Jeg faldt endda i søvn derude på en bænk, fordi solen bare skinnede så dejligt. Jeg syntes virkelig, det er hyggeligt at tage ud i Dyrhaven, især når solen skinner. Og det er et god mulighed, hvis man gerne vil lave noget sjovt og billigt. Mig og min ven havde taget nogle gulerødder med derud til alle de kære dyr. Jeg er dog altid så bange for de enten bider min hånd af eller slår mig ihjel…haha..jeg mener de er jo ret store dyr, og hvis de nu lige pludseligt bare ønsker at gøre en ondt?! Jeg tænker bare fordi de ikke spiser kød, kan de jo godt være dødsens farlige. En af hannerne blev da også noget små aggressiv, da den ville have fat i nogle gulerødder. Selvom hannerne nu ikke ser så farlige ud uden deres gevir kan de vel godt angribe en? O.o Jeg tror jeg er bange for dem, fordi man ikke hel ved hvad de kan finde på. Jeg mener de følger jo bare deres instinkter og hvis deres instinkt nu ikke kan lide en? måske overdriver jeg lidt, men frie dyr kan godt skræmme mig lidt også selvom det er bambier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.