En uge med lingeri og en rabatkode til Les Reves

 

En uge med lingeri og en rabatkode til Les Reves

En uge med lingeri og en rabatkode til Les Reves

En uge med lingeri og en rabatkode til Les Reves

1.Darling bra & Wild Rose, Aubergine panties 2.Love Lace, Rose Brown bra & Lux Satin Panties 2-pack 3. Reggiepetto bra & Lolita Leopard panties 4.Wanted bra & Wanted panties 5. Secret bra & Lu Lou panties 6. Heartbreaker bra & Heartbreaker panties

I denne her uge skal det handle om lingeri. Månedens Lingeri kommer senere på ugen, og så er der et gæsteindlæg, fra en ung kvinde der er selvstændig undertøjsdesigner. Det bliver en super god uge. I dag starter vi med en fin collage med nogle fine undertøjsæt fra Les Reves.

Les Reves er en af de få danske undertøjsforhandlere, som kun sælger lingeri fra de bedste brands. De sælger brands som Love Stories intimates og Perilla. Alle bherne er uden bøjler, fordi det skal være så behageligt for alle kvinder så muligt. Men jeg vil dog tro at en bh uden bøjle, ikke altid ville kunne give den nødvendige støtte.

Jeg har fundet nogle forskellige sæt, som jeg er hel vilde med. Det Leopard mønstrede er mega cute. Men de sæt jeg er hel forelsket i er nederste sorte sæt, da de er ikke er hel så hverdags agtige. Jeg er hel vil med blonder og stropper, og elsker generelt massere af detaljer på mit undertøj. Det er dog sjælendt særlig praktisk, men man skal jo bare gå i det, man føler sig bedst tilpas i. Og det man føler sig bedst tilpas i, er ikke altid det mest bekvemme hvis det giver mening.

Mit yngling sæt er hel klart sæt nr. 6. Sættet hedder heartbreaker af en grund! haha. Stropperne markere fint ens former, hvis man ikke har så mange og man kommer til at synes mere timeglasformet. Generelt elsker jeg undertøj, der er mere smukt end praktisk, ja når undertøjet bliver til et lille stykke kunst.

Lige nu kan i få fri fragt på alt hvis i bruger denne rabatkode: LesReves&Michelle. Desuden kan i få yderligere 10% hvis i skriver jer op til deres nyhedsbrev! I kan tjekke deres side ud her.

Hvilket sæt er jeres ynglings?

——Indægget er lavet i samarbejde med Les Reves——

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.