Et juleminde

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *Et juleminde

Jeg husker en af min første oplevelser med Change lingeri. Det var jul og de havde tilbud på deres julekollektion.

Jeg havde holdt øje med et bestemt sæt i nogle uger. Det var den ægte materialelistiske forelskelse, man kan få, når man ser noget der virkelig er smukt. Og når man ser det, begynder ens hjerte at banke lidt hurtigere.

Jeg var blevet forelsket i et smukt hvidt sæt med små sorte snefnug. Efter jeg havde købt det, brugte jeg hele min aften på at sidde og beundre det. Hvordan kunne noget være så smukt?

Jeg havde det på dagen efter, da jeg skulle til Tyskland på julemarkeder med familien.Vi brugte hele dagen på, at sidde i en bus om og tuller rundt mellem en masse boder der solgte alt fra karamelliseret æbler, kager, julepynt til nisser.

Om aftenen overnattede vi på hotel. Min søster og jeg delte værelse. Hun havde lige købt et kamera. Et dyrt et. Faktisk det samme kamera disse billeder er taget med. Ovenpå dagens skønne oplevelse begyndte vi hel tilfældigt, at tage billeder af mig i mit nye lingeri.  Jeg følte mig både smuk og feminin. Og det skinnede igennem på de billeder min søster tog af mig. Lingeriet endte med at give mig mere end bare materiel lykke. Det gav mig en følelse af, at jeg var smuk. En følelse jeg får hver gang, jeg tager smuk lingeri på.

Jeg har prøvet at genskabe mindet igennem disse billeder med lingeri fra Change selvfølgelig.

Du kan finde sættet: HER*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.