Et medlemskab efter min smag

Et medlemskab efter min smag

Glem alt om fitness medlemskaber, og meld dig i stedet ind i Parfumesales  VIP medlemsklub! Det koster kun 39,- om måneden, og så får du hel op til 75% rabat på deres parfumer! Det er ret billigt og et godt medlemsskab for parfumeelskeren. Allerede efter et køb er pengene tjent hjem!

Man kan måske tænkte, at det er lidt voldsomt, at have sådan et abonnement, da man jo kun kan bruge en parfume ad gangen. Men fordelen ved et medlemskab er, at du ikke behøver, at købe alle parfumerne til dig selv. Giv dem i gave i stedet! En parfume passer godt til alle begivenheder og i de fleste sammenhænge! Fødselsdagsgaver, julegaver, mors dag, konfirmationer, værtindegaver, ja alle slags gaver! Og især far dags gave, som jo er den 5 juni;)

Parfumer siger meget om en person. Og det er vigtigt, at tænke over hvilken duft, man selv og andre er. Hvis man ikke er klar over det, kan man komme galt afsted, når man giver en parfume i gave. Måske kommer man til at give en romantisk og sød parfume, til en der er sporty og måske foretrækker mere friske og naturlige dufte. Hvilket kan være ret uheldigt, da det viser, at man ikke kender personen ret godt. Men det er også forskelligt i hvilken sammenhæng, parfumen skal bruges. Til fest? eller til hverdag?

Jeg har altid været vild med Elizabeth Ardens Green Tea parfumer, da jeg syntes de er så friske og naturlige i det, men det er ikke en parfume, jeg ville tage på til fest.  Der ville jeg tage min Chanel parfume på i stedet.

Man køber ikke kun parfumer, fordi de dufter godt, men også fordi, de giver en følelse af kvindelighed og slevforkælelse. Og så er det bare rigtig dejligt, at få at vide man dufter dejligt! Jeg havde engang en parfume, folk altid giver komplementer for, når jeg havde den på. I kan tjekke den ud her.

Jeg skal lige understrege, at man ikke behøver blive VIP medlem, for at få en masse rabatter på deres produkter, VIP medlemskabt er for dem, der vil have ekstra god rabat. Lige nu kan du også få 5% ekstra på dit næste køb, hvis du bruger rabatkoden JATAK5

Mys mys

—–Indlægget er sponsoreret af Parfumesale.dk——

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.