Feminint og budgetvenligt lingeri

Feminint og budgetvenligt lingeri

Feminint og budgetvenligt lingeriNår det kommer til lingeri, har jeg virkelig en bred smag. Der er meget lingeri, jeg virkelig er hel vild med. Eller jeg må indrømme, at jeg lige skulle vænne mig til, at det var moderne med soft bras og bh`er uden fuld, da jeg som trofast tilhænger af lidt ekstra fylde, har brugt push-up bh`er i mange år og har været vant til altid at føle mig lidt mast. Men når man prøver bh`er uden push-up, får man lyst til aldrig at gå tilbage. Just kidding. Jeg vil altid elske push up. Nogle gange ser det bare lidt bedre ud.

Som sagt har jeg virkelig fået øjnene op for bh`er uden fyld. Især fordi når der stadig er en bøje i, er den stadig med til at give ens barm lidt form. Sættet jeg har på her er fra Anna Field. Sættet består af en trekants bh med bøjle uden fyld med et par tilhørende g-strenge. Jeg opdagede det først mærket fornyelig, da jeg også først for nylig opdagede hvor fantastisk Zalando er. Jeg har fået en hel særlig kærlig til Anna Field. Deres lingeri er både feminint og behageligt i sarte farver.  Og så er det virkelig til en pris, som er til at betale. Plus Zalando har ofte udsalg på Anna fields lingeri og nattøj, hvilket de også har lige nu. Og så elsker jeg virkelig Zalando, fordi det er gratis i fragt og nemt at sende retur.

Find bh`en HER og G-streng HER

De smukke billeder er taget af: MISS BUGE PHOTOS og på insta @missbugephoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.