Flotte smykker, en rabatkode og en vinder af give awayen

Flotte smykker, en rabatkode og en vinder af give awayen

Flotte smykker, en rabatkode og en vinder af give awayen

1.Marbles Øreringe: HER 2. Circle Halskæde: HER 3.Open Triangle Ørestikker: HER 4.Atlantic Ring: HER 5.Vintage Perle Ørestikker:HER 6.Moon Halskæde: HER 7.Friday Øreringe: HER 8.Dory Armbånd:HER 9.Marble Me Halskæde:HER

 

Jeg har fundet en masse fine smykker fra Cityshoppen. De er alle ret billige og så får i også lige nu 10% på alt derinde ved hjælp af denne kode: CHELLE10. I kan tjekke siden ud her.

Så er der jo blevet fundet en vinderen af give awayen! Og det blev: Mona!

Du modtager en mail snarest mulig.

Jeg skal selv til foredraget “slut fred med din krop” imorgen i Viborg. Jeg glæder mig super meget, til at høre hvad det kommer til at handle om. Eller ja, jeg ved jo godt, hvad det skal handle om, men jeg glæder mig til at se,  om man går derfra med nogle redskaber, man kan bruge i sin hverdag. Lige nu er jeg lidt skeptisk. Jeg ved godt, man kan ændre meget bare ved at tænke anderledes om sig selv, men jeg synes jo også, at det er okay, at være utilfreds med sin krop da, det ofte er hele motivationen for, at man kommer ned i trænings centeret. Jeg håber jeg får en bedre indsigt i imorgen hvad det overhovedet vil sige at slutte fred med sin krop.

God Aften til jer <3

——Afiliate Links——

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.