Følg disse nemme råd! -og undgå bumser

Følg disse nemme råd! -og undgå bumser

Følg disse nemme råd! -og undgå bumser

 

Bumser har det med med dukke op på de værste tidpunkter. Eller det vil sige, der aldrig er et godt tidspunkt til at få en bums på.

I betragtning af hvor lille en bums er, er det hel utrolig hvor stor en effekt, det kan have på vores selvværd. Jeg mener, det er jo bare en lille rød/gul øm prik. Og når den først er kommet, er der intet, man kan gøre. Man kan prøve at dække den, men det hjælper desværre ikke altid, især ikke hvis det er en bums, som er klar til at gå i udbrud.

Der er dog nogle helt enkle råd, man kan følge som ikke koster noget. Men det kræver måske en del mere af din vilje.

En af de ting der kan gøre, at du får flere bumser, er stress. Man kan selvfølgelig ikke bare stoppe med at være stresset, men kan prøve at andre nogle ting i sin hverdag, sådan man ikke er så stresset. Ens krop prøver at fortælle en, at man skal slappe af. Uren hud er jo desværre ikke det værste konsekvens, der kan være ved stress.

En anden ting som kræver en del, især fordi det altid er så fandens fristende er at kradse i sin urene hud. Det har aldrig hjulet nogen og man får bare større ar af det. Jeg har en masse ar på min hage, fordi jeg ikke kunne holde mine fingre væk. Jeg kan sagtens dække det med foundation, men arene er der jo desværre stadigvæk, når jeg tager det af.

Hvis du har lyst til at høre flere nemme råd til at slippe af med uren hud, kan du hoppe ind på testmagasinet.dk og læse mere om hvad du ellers kan gøre for din hud.

Testmagasinet.dk har en bred vifte af forskellige tips og test i forskellige kategorier som skønhed, bolig, sundhed osv. Så hvis du mangler tippet til at finde den bedste tørshampoo eller finde en ny hoppy at starte på, er det testmagasinet du skal ind på.

God mandag derude <3

——Indlægget er lavet i samarbejde med Testmagasinet——

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.