For mig handler lingeri om udsmykning

For mig handler lingeri om udsmykning

Jeg har før oplevet at folk har sagt til mig, at de godt kan forstå at jeg viser mig i lingeri, når nu jeg er så slank. Jeg viser mig ikke i lingeri fordi jeg er slank, skal jeg lige understrege. Og det gør mig ærligt talt ked af at høre, fordi man ganske enkelt har misforstået hele konceptet med at iføre sig lingeri. Lingeri handler ikke om at være tyk eller tynd, store eller små bryster, stor eller flad røv. Det handler ikke om, at du skal ændre på din krop, men finde lingeri der får dig, til at have det godt med din krop. Vi har alle nogle ting ved os selv, vi elsker og nogle ting, vi ikke er så vilde med. Og lingeri er et redskab til at fremhæve de ting du elsker.

For mig er det at bære lingeri, ligesom når jeg gør noget ud af mig selv på alle mulige andre måde. Med makeup, stiletter osv. Det bliver aldrig behageligt at have stiletter på. Ligesom det at gå med lingeri heller ikke bliver lige så behageligt, som at have på som joggingtøj på, men nogle gange opgiver man noget af sin komfort for at føle sig smuk.

Det er vigtigt at elske sig selv. Men jeg ser kun lingeri som et værktøj til at komme tættere på at elske sig selv og ikke at man skal elske sig før man kan bære lingeri. Lingeriet er til for at give en et skub i positiv retning. At vise en, at man er smuk. Motivationen for at vise mig i lingeri, er ikke at vise andre at jeg elsker mig selv. Det gør jeg ikke, ikke altid i hvert fald. Motivationen kommer af at jeg elsker lingeri, så derfor vil jeg gerne vise det frem. Og vise at lingeri kan få alle til at føle sig smukke. Det handler bare om at finde det lingeri man føler sig smuk i.

Derfor har jeg også iført mig lingeri fra Viola Sky. Hvis du elsker lingeri med et twist af vintage skal du hel sikkert læse dette indlæg hvor jeg besøger Viola Sky i på Frederiksberg: Hvis du elsker lingeri skal du besøge denne her butik

God weekend

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.