Forsinket vinder af give away!

Forsinket vinder af give away!


forsinket vinder af give away

Hej igen allesammen! Jeg er godt klar over jeg afsløre vinderen lidt over en uge for sent, men jeg har simpelthen haft det så dårligt siden sidste mandag. Jeg kan dog nu sige, jeg er stort set rask. Det har dog taget sin tid, for gud hvor har jeg haft det elendigt. Det startede lige så stille med ondt i halsen som bredte sig til feber, hvilket ikke er den bedste forudsætning for at gøre sin optagelsesprøve til Teko færdig. Så jeg nåde kun at lave en ud af de to prøver, det var meningen jeg skulle lave, fordi jeg havde det så dårligt. Da jeg så endelig havde, det lidt bedre tænkte jeg, at jeg ville tage op til min mormor, (elendig ide) som enlig var meningen. Det havde jo også være noget hel andet, hvis turen ikke er en halv dagsrejse næsten. Men da jeg endelig kommer derop, har jeg det så dårligt, jeg er nød til at gå i seng, og der ligger jeg enlig de næste 3 dage….altså jeg tror aldrig, jeg lærer ikke at gå ud når jeg er syg, men jeg fik også min straf for jeg endte med en meget smertefuld omgang bihulebetændelse. Jeg har aldrig nogensinde lagt vågen og grædt en hel nat af smerte! Det gjorde SÅÅÅ FUCKING ondt! jeg ved ikke om i har haft så slemme smerter pga bihulebetændelse, men så er det altså okay at have ondt af sig selv og være ynkelig. Jeg er heldigvis nogenlunde rask nu og jeg takker lægevidenskaben for at have opfundet penicillin, -its like magic!Jeg var nok ved at dø. Puha! Nå men nu til det i virkeligheden gerne vil høre nemlig vinderen af give awayen!

Vinderen er Christina S. Thomsen, hun har fået direkte besked via mail.

God dag alle sammen <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.