Fra brunette til blondine! Før og efter billeder

Betalt indlæg

Fra brunette til blondine! Før og efter billeder

I dag skal det handle om min nye hårfarve. Som i nok har opdaget på min instagram og også på bloggen er mit hår blevet en anelse lysere, end det plejer at være.  Jeg har i lang tid godt kunne tænke mig, at få lavet det lidt lysere, enten ombre eller balayage, og da jeg ikke har så mange penge, er det noget jeg har udsat og udsat.

MEN! Så fik jeg muligheden, da Lena der ejer Salon Lena, gerne ville lave et samarbejde med mig! Mega dejligt! Og nok også et af de samarbejder jeg er mest glad for.

Jeg er hel vild med, at det er blevet lyst! Selvom jeg lige havde en mindre identitetskrise de første dage. Jeg har altid haft lidt svært ved, at vænne mig til nye ting, så jeg skulle lige have et par dage. Det er jo noget helt andet, at se det på et billede og så se det på sig selv. Men for hver dag der går bliver jeg gladere og gladere for det.

Lena er virkelig en god frisør og meget professionel.  Hun er altid i godt humør og går meget op i at kunderne har det godt. Man føler sig altid super godt tilpas hos Lena og hun er altid klar på en sludder for en sladder. I kan følge hendes Salon på Facebook her. 

Fra brunette til blondine! Før og efter billeder

Hun var også så sød, at give mig nogle produkter med til mit hår, så jeg kan pleje det efter det er blevet farvet. Da det er super vigtigt, at jeg plejer det, da jeg godt kan mærke at, det har taget lidt skade af at blive farvet.  Men det er jo heller ikke sundt for håret, at putte så mange kemikalier i det.

Jeg er så glad for mit hår, og det passer jo til årstiden med lidt lysere hår. Jeg overvejer faktisk, at få det lidt lysere, men nu må vi se hvad der sker.

Hvad synes i om min nye hårfarve?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.