Gæsteindlæg: 2 flotte nye sæt fra Nedergaard Intimates

Hej!

Jeg er blevet spurgt, om jeg vil lave et gæsteindlæg til Michelles blog, da vi tidligere har lavet et lingerisamarbejde.

Jeg var så heldig i 2016 – for faktisk lige omkring et lille års tid siden – at igangsætte min egen drøm: Nedergaard Intimates. Det betyder, at jeg har haft chancen for at udvide og dyrke min kæmpe interesse for lingeri og design. Jeg har siden, jeg kan huske designet og syet, og en af mine største interesser har været lingeri. Lingeri fra Nedergaard Intimates er designet og syet i min lille lejlighed på 50 kvm i Aalborg, som jeg deler med min kæreste. Det betyder, at alting, der kommer ud af min syhule, er møjsommeligt designet, klippet og syet af mig på min trusty symaskine.

Lingeri er leg med udtryk og roller, som de fleste ikke får at se; det kan give én et kæmpe spark selvtillid, selvom det er gemt væk under flere lag af tøj. Hofteholdere, strømper og matchende sæt undertøj er en form for sexet uniform, der giver en helt særlig power. Undertøj kan også forme kroppen, så kjolen sidder perfekt uden buler, og være behageligt og skønt, så man føler dig fri og godt tilpas. Sporty, sødt, sexet, piget og kvindeligt – der er så mange muligheder. Det gode ved at have sin egen lille fabrik er, at jeg må lege med samtlige udtryk, hvilket jeg dyrker. Alt efter humør og lyst designer jeg smukke blonde sæt eller mere sporty og behagelige styles – anything goes!

Til dette indlæg vil jeg dele to af mine nyeste designs. Det første er et mørkerødt, super behageligt veloursæt, og det andet er et rigtig fint sort blonde sæt med sart lyserøde detaljer.
Gæsteindlæg: 2 flotte nye sæt fra Nedergaard Intimates

Jeg er lige så tosset med velour, som de fleste synes at være her til foråret, og til lingeri giver den nervøse velour en skøn, blød, skinnende overflade. Dette sæt er super simpelt med en bralette (bh uden bøjle) og højtaljet g-streng i velour med sorte kanter. Braletten er skåret lidt som en sportsbh foran, men ryggen er dyb og åben.

Gæsteindlæg: 2 flotte nye sæt fra Nedergaard Intimates

Stropperne og kanten på sættet er sorte, hvilket giver en skøn kontrast til den dybrøde velour. G-strengen er skåret lidt 90’er, så den sidder højere og fremhæver hofter og ben. Jeg er selv fan af mere højtaljede underdele i hverdagen, da de former lidt og giver lidt hold.

Gæsteindlæg: 2 flotte nye sæt fra Nedergaard Intimates

I første omgang var jeg blot ude efter en bralette (bh uden bøjle), der kunne holde en større barm. Oftest har en større barm brug for bøjle til at støtte, men et bredere bærestykke under brystet og tykkere stropper giver mere kontrol. Den sorte blonde er vintage, kraftig og lækker. Jeg har rigtig mange forskellige blonder, der har hvert deres udtryk, men denne skiller sig ud med dets mønster. På stropper og midt foran har jeg valgt sart rosa silkebånd til sløjfedetaljer. Det er ikke altid, jeg synes, at sløjfer er passende, men sløjferne gør dette sæt ekstra fint.

Gæsteindlæg: 2 flotte nye sæt fra Nedergaard Intimates

Ligeledes er den sart rosa brugt til trusserne, hvor der foran er rosa, blankt stof og en fin lille sløjfe, mens resten er holdt i den sorte blonde. Snittet er med en lav talje og brazillian cut, hvilket fremhæver numsens runding. Som afslutning har jeg brugt små, fine stjernecharms.

Sådan har min vision været af sættene, men det gode ved, at alt er håndlavet er, at har min kunde forelsket sig i noget, så kan jeg rette det til og ændre det, så det stemmer helt overens med min kundes ønsker.

Jeg sælger mine ting via Etsy, der er en hjemmeside meget lig eBay, men forskellen er, at etsy forhandler håndlavede, vintage og kreative ting. Linket til min shop er: Her.

Igennem Instagram har jeg mulighed for at møde lingerientusiaster fra hele verden, hvor små one-woman-virksomheder, bloggere og andre med interesse for lingeri interagerer med og inspirerer hinanden. Det er superfedt at kunne dele mine ting og få respons right away, men samtidigt at kunne følge med i, hvad tendenser og trends bliver i fremtiden. Hvis du har lyst til at følge med i, hvad jeg går og laver, så hedder min profil @nedergaard.intimates .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.