Gæsteindlæg: Preloved Dresses

I dag er der et gæsteindlæg og i får den fine mulighed for at  møde Nanna & Anne Katrine fra mit tidligere studie, der har startet et mega fedt koncept, som jeg syntes i skal høre noget mere om! Især hvis du snart skal giftes eller du bare elsker genbrug! Jeg er ikke selv længere med i konceptet men jeg synes det de laver er mega sejt!

Gæsteindlæg: Preloved Dresses

Vi er to piger, Nanna og Anne Katrine, som står bag konceptet Preloved.

Konceptet omhandler kommissionssalg og for første gang vil vi gerne forsøge at samle tidligere brude, brudekjoler og kommende brude, samt tilføje en skrædder og designer som binder det hele sammen.

Med Preloved er vi de første som kombinerer skrædderforretningen og second-hand konceptet i et. Vi ønsker at udnytte de smukke brudekjoler og kombinere det med den oplevelse som brudene fortjener til fulde.
For hvem siger at man ikke kan få den perfekte brudeoplevelse når man vælger en second-hand kjole?

Gæsteindlæg: Preloved Dresses

Anne Katrine kom på ideen, da hendes svigerinde selv skulle ud og finde hendes drømmekjole. Det viste sig ikke at være helt så let, da kjolerne i butikkerne ikke var helt perfekte til prisen og samtidig var udvalget af de brugte kjoler på diverse platforme et rod.

Vi læser begge to Entreprenørskab på VIA i Aarhus, hvor vi også kender Michelle fra. Michelle har været stor støtte for os fra dag 1 af og vi er rigtig glade for hendes mange inputs og gode idéer. Michelle ser det smukke i alle detaljerne på de flotte kjoler og står inde for idéen omkring second-hand. Hvilket har inspireret os meget.

Gæsteindlæg: Preloved Dresses

Vi afholder vores første pop-up event d. 20. januar i dametøjsbutikken Kirsten Grove, Banegårdsgade 12 i Aarhus C, kl. 11-15.
Og vi vil gerne have dig med! Vi byder på lidt sødt og et glas til ganen til de besøgende. Vi håber på at du vil komme forbi og hjælpe med at teste konceptet af, så vi kan arbejde på at finde den bedste løsning for dig som kommende brude som ønsker en second-hand kjole, men også ønsker en mindeværdig oplevelse ved købet.

For hvem siger, at du ikke kan få den perfekte brudeoplevelse, når du vælger en second-hand kjole?

Hvis du har en brudekjole som du gerne vil sælge igennem vores koncept, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan finde os på Facebook: @preloveddresses.dk eller på vores hjemmeside: www.preloveddresses.dk  og sidst men ikke mindst vores instagram:@Preloveddresses.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.