Genbrug og lingeri til julens fester

Genbrug og lingeri til julens fester

Genbrug og lingeri til julens fester

Genbrug og lingeri til julens fester

Genbrug og lingeri til julens fester

Jeg elsker lingeri, genbrug og vintage. Så jeg tænkte hvorfor ikke lave nogle outfit til julens fester, inspireret ud fra hvad, jeg har liggende af genbrugs kub og fint lingeri. Jeg kan desværre ikke linke til tingene fra genbrug, men det meste af lingeriet, kan man stadig købe.

Jeg er rigtig vild med alle outfits. Jeg er især glad for, at jeg endelig fandt noget at style den sorte body med. Den er meget nedringet og gennemsigt, så jeg synes den fungere rigtig godt uden over en glimmer t-shirt. Jeg så t-shirten hjemme hos min søster og med det sammen vidste jeg bare, at jeg måtte låne den!

Den guld nederdel er jeg virkelig glad for, da den er virkelig festlig og jeg kommer til at bruge den mange år i fremtiden. Jeg fandt den i en genbrug og måtte faktisk sy den fuldstændig om, da den var al for stor til mig. Men jeg var blevet forelsket i stoffet og der var ikke noget at gøre!

At skulle sammensætte outfit ud fra, at det meste skulle være fra genbrug eller lingeri var lidt af en udfordring, men det var samtiddig også rigtig sjovt at prøve at skabe nogle outfits og være kreativ.

Glædelig jul!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.