Genbrugs tanker og outfit på bloggen

Genbrugs tanker og outfit på bloggen

Sko: Bianco, Nederdel: HM, Bluse: Danmission Genbrug, Vintage taske: Stumpemarked, Nylon strømper: Damernes Magasin

Jeg elsker at blande ting på kryds og tværs, både noget ny, gammelt og noget fra genbrug. På den måde kan man sætte meget personlige outfit sammen, især fordi de genbrugs- og vintage ting man finder, nødvendigvis ikke, er noget så mange andre har.

Det er med tiden lige så stille begyndt, at blive vigtigt for mig, at købe ting fra genbrug. Især når jeg ved hvor meget tøjproduktionen skader både mennesker og miljø. Jeg har ikke boycuttet almindelige tøjbutikker endnu, men jeg prøver så vidt muligt, at købe mit tøj fra genbrug eller brugt. Man kan desværre jo ikke få alt i en genbrug. Derfor er det også vigtig for mig, at når jeg køber tøj fra butikker som Hm og Bianco at jeg køber ting, som jeg vil bruge i flere år. Både den sorte nederdel kan bruges til mange forskellige lejligheder, skole, fest, til pæn osv. Og skoene fra Bianco har den perfekte højde, så jeg nemt kan have dem på i lang tid uden at få ondt.

Genbrugs tanker og outfit på bloggen

I min uddannelse på Via design hvor jeg læser Branding & Marketing Management, handler de fleste projekter på en eller anden måde om bæredygtighed. At skabe koncepter og brands der ikke skader miljøet og de mennesker der kommer til at lave produkterne og bruge dem. Og jeg tænker mere og mere over hvor mit tøj kommer fra. Og hvis det ikke er tydeligt hvem, der har lavet tøjet, tvivler jeg på at produktionen har været forsvarlig.

Du kan også læse “God stil og genbrug er to ord der sagtens kan følges ad”Genbrugs tanker og outfit på bloggen

Jeg har tænkt mig at skrive et indlæg nu her, hvor jeg viser jer nogle dokumenter, som hel sikkert vil få jer til at overveje hvor i køber jeres tøj henne. Jeg synes ikke, at man bare skal stoppe med at forbruge, og jeg bliver også selv tit fristet, men jeg synes det er vigtigt, at man åbner sine øjne for, hvordan tøj typisk bliver produceret, så man kan tage nogle valg der er bedre for vores verden. Og det er vigtig for mig at vise at man nemt kan erstatte nogle af sine køb med ting fra genbrug.

Jeg har fundet link til de steder tingene er købt henne og hvis det har være muligt, har jeg fundet noget der mindende om.

mys mys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.