Glans og glamour til dit ansigt, hår og krop!

Glans og glamour til dit ansigt, hår og krop!

Jeg har i lang tid gået og drømt om denne hårolie fra Nuxe, og jeg har bare gået og ventet på jeg ville tage mig sammen til at købe den. Den koster 365kr i Matas, hvilket jeg syntes er ret dyrt! Selvom jeg ved, det er et godt mærke og den vil holde i meget lang tid. Men jeg gjorde det! Jeg købte den! Og jeg er så glad for den!

Den kan bruges til kroppen, ansigtet og til håret. Så mulighederne er mange. I Den gyldne udgave jeg har, er der multi-reflekterende partikler i, som gør, at den skinner en del mere og giver lidt ekstra glamour. Jeg har brugt den til mine ben, når jeg skulle i byen, og jeg må indrømme mine ben, kom til og se rigtig smækre ud. Desuden putter jeg altid Nuxe i mine spidser, inden jeg går ud af døren. Håret kommer både til at dufte bedre og se sundere ud.

ksjefpojfg

1.her

Har fundet et par andre olier, som også kan bruges til huden og/eller håret:

hårolier billede

Håber i syntes om det <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.