Har du husket at barbere skægget?

Har du husket at barbere skægget?

Har du husket at barbere skægget?

Ja, piger har jo faktisk også skæg. Eller man ville nok kalde det dun i stedet for. Hos mange piger er hårene hel lyse, og ofte ikke noget man ligger mærke til, medmindre man har mørkt hår. Ikke specielt charmende og egentligt heller ikke hvad det her indlæg skal handle om.

Det skal dog handle om at barbere sig. Eller faktisk det man typisk bruger til, at barbere sig med. Nemlig en barberskraber. Der findes jo et utal af forskellige barbarskraber, der alle lover at gøre din barbering tættere, glattere og nemmere. Intet nyt under solen der, så det handler egentligt om, hvem der kan tilbyde mest luksus for pengene. Og det har jeg et svar på.

Har du husket at barbere skægget?

Barberklingen.dk! Du har måske hørt om dem før? Ikke? Deres barberblade er lavet af svensk stål og barberebladene indeholder vitamin e og Aloe vera. Og hvad så kan man tænke? De fleste barberskraber lover både det ene og det andet.

Men de er mega smarte. Og hvorfor så det? 

Deres koncept er super lækkert og nemt. Du bestiller et abonnement på deres hjemmeside, og så får du det leveret, lige når det passer dig. Super nemt ikke?

De tilbyder en luksus, som gør din hverdag nemmere, og det er det, der gør dem specielle. Du kan vælge mellem flere forskellige abonnementer, alt efter hvor tit du barbere dig. Du kan få levering hver 4.uge 8.uger eller 12.uge. Man kan diskutere, hvorvidt om det er bæredygtigt eller ej, men det er nemt og hygiejnisk i hvert flad. Så derfor får du også 4 barberblade med hver gang, som er pakket enkeltvis.

Har du husket at barbere skægget?

Hvis man har en meget sart hud, skal man dog være opmærksom på deres produkter, da mine ben begyndte at klø utrolig meget. Det kan være, det var alt den svenske stål, jeg ikke kunne tåle. Dont know. Men det var lidt en skam.

Jeg synes konceptet er mega godt, men jeg kommer nok ikke til at købe det igen, da mine ben var lidt sarte overfor alt det fancy svenske stål. Men mega god ide og super fin æske man modtager det i.

Hvis i har lyst, kan i købe en prøvepakke lige nu for 49,- med fri fragt. Mega billigt og også en god ide for lige at tjekke om man kan tåle det. I kan tjekke dem ud her.

Mys mys

——Indlægget er sponsoreret af Barberklingen.dk——

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.