Hunkemöller blogger awards!

Hunkemöller blogger awards!

Hej allesammen! Lige en lille opdatering på hvad der skete i igår!

Eventet blev holdt i Hunkemöller Field`s og startede ved en 9 tiden om aftenen. Min søster og jeg var der heldigvis i god tid, så vi uforstyrret kunne gå rundt og tage lidt billeder! Der var pyntet mega fint op og ude foran butikken kunne man få taget fine billeder! Og de cupcakes smagte lige så godt som de så ud!

Næsten med det samme efter alle var kommet blev der fortalt lidt om sæsonens nye kollektioner og mere om, hvad det vil sige at blive ambassadør for Hunkemöller. Det skal lige hurtig siges at vinderne ikke kvinderne med på billeder, men derimod dem der overraktepriserne.

Vinderne blev i Sport: nellenoell.dk  i lingeri blev det: unbouquetdamour.com og i  beach: josephine.helbrandt.dk

Så som i så nok kan regne ud så vandt jeg ikke. Og det var jo lidt trist, for Hunkemöllers ambassadør pogram lyder sådan rimlig nice. Selvom jeg ikke vandt, vil jeg bevare den positive energi. Der er heldigvis også et år mere næste år. Plus det var en rigtig god oplevelse. Ikke bare eventet, men at opleve hvor støttende folk var og alle de søde beskeder jeg har fået de sidste uger. Det havde jeg vitterlig ikke regnet med. At folk gad at stemme på mig! Så tusind tak! Det varmer, at vide man har nogle følgere det støtter en!

Hunkemöller blogger awards!

Søde Louise var nomineret i samme kategori (lingeri) som mig. Hun skriver rigtig meget om lingeri og vintage på hende blog frk.mejer.dk

Jeg kendte et par få bloggere. Plus min søster og jeg faldt i også snak med flere forskellige bloggere. Det var super hyggeligt at snakke med andre bloggere, især fordi Herning ikke lige er en by hvor bloggermiljøet er så stort.

Det var et rigtig hyggeligt event, dog synes jeg det var lidt ærgerligt at eventet ikke tog længere tid. Da 1,5 time er alt for lidt tid til at fejre kærligheden til lingeri! Dog er det jo også første år det bliver holdt i Danmark, så man kan håbe på det bliver større til næste år! Jeg krydser i hvert fald mine fingre!

Og weekend til jer! og tak fordi i har fuldt med!

Mys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.