Hvis du elsker lingeri skal du besøge denne her butik!

Hvis du elsker lingeri skal du besøge denne her butik!

Det er jo ingen hemmelighed at jeg elsker lingeri. Jeg elsker at kigge på det, have det på, købe det osv. Og jeg elsker det univers som så mange virksomheder, er så gode til at skabe. Det gælder bla. andet brands som Hunkemöller og Victoria`s Secret. Men men men…vi har jo også et dansk mærke, som også gør det super godt. Viola Sky hedder mærket. Hvis du elsker lingeri skal du besøge denne her butik!

Viola Sky er startet i 2011 og er ejet af Sonja som har en butik på Frederiksberg. Jeg er hel vild med butikken som er super fin og virkelig gennemført. Generelt hele hendes koncept hænger utrolig godt sammen. Selv hvis du går ind på hendes hjemmeside, oplever du den samme dejlige stemning som i hendes butik. Det er lyserødt, det lingeri og det er vintage. Selv de små vakseposer og vaskepulveret er i samme nuttede stil. For det er jo vigtig, at det hele hænger sammen.

Hvis du elsker lingeri skal du besøge denne her butik!

Jeg er vild med alle hendes flotte kollektioner som både er modige, feminine og elegante. Og så er jeg ret vild med, at det er et “lille” mærke. Forstået på dem måde, at det ikke er noget som alle har. Det synes jeg er ret fedt, især fordi vi lever i en verden hvor størstedelen af alle de ting vi køber, bliver masseproduceret og det er dejligt, at man kan se den kærlighed og betænksomhed, der er lagt i at skabe det lingeri som Sonja skaber. Det er tydeligt, at det er skabt med kærlighed og alle detaljer er velovervejet.

Hvis du elsker lingeri skal du besøge denne her butik!

Normalt går jeg ikke i tøj, der er spækket med farver og sløjfer og flæser, men når det kommer til lingeri, kan jeg næsten ikke få nok af pastelfarver, søde sløjfer og nuttede blonder.

Sonja var rigtig sød at snakke med. Det var også bare fedt at det var skaberen af produkterne selv der stod i butikken. Så hvis i elsker lingeri og lyserøde universer burde i smutte forbi Viola Sky!

 

Adresse Smallegade 43B, Frederiksberg

@violasky_lingerie

www.Violasky.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.