Hvordan var photoshootet i torsdags?

Hvis i har fulgt lidt med på min Facebook eller Instagram har i kunne se, at jeg var til et photoshoot her i torsdags.

Jeg mødtes med Mads (fotografen) på banegården i Næstved. Hvor Mads havde adskillige tasker udstyr med og en flaske helium til ballonerne. Vi tog en taxi ud til studiet, og det var luksus. Jeg plejer aldrig at tage taxier -og hvem havde også gættet, at det kunne være så billigt, at tage en taxi i Næstved?

Nå, vi ankom til et køligt stuide, der lige skulle varmes op. For det kan blive ret køligt, når man i forvejen kun skal stå i lingeri. For der er jo ikke meget varme i en g-streng. Haha. Hvilket også er derfor, at jeg står i en ret stor morgenkåbe på et af billederne, mens Mads ordner lyset.

Jeg var faktisk nervøs for photoshootet, både fordi jeg var bange for, at se tyk ud og at jeg ville få ondt i mine øjne. Jeg ser dog ikke tyk ud på billederne, så jeg er glad. Haha

Angående mine øjne, kan jeg jo hverken for godt tåle makeup eller kontaktlinser. Og jeg kan jo ikke så godt få taget lækre lingeri billeder uden makeup med briller. Heldigvis fik jeg ikke ondt, af at have makeup på og jeg tog mine brillerne af, da vi tog billederne. Så der var lige lidt kommunikations problemer, når han pegede og bad mig og bad mig om, at gøre et eller andet, da jeg ikke rigtig så godt kunne se, hvor han faktisk pegede hen. Jeg stod bare lidt og tullerede i min egen verden haha

Mads var super professionel og rigtig behaglig at arbejde sammen med. Det er ikke lige alle fotografer der kan forstå, at det er uprofessionelt at komme med upassende kommentarer, bare fordi man står i lingeri. Og det er også tydeligt, at se på billederne, at vi arbejdede godt sammen.

Jeg glæder mig super meget til at vise jer alle billederne. Der blev taget en masse billeder til de næste måneders lingeri indlæg! Så jeg er super spændt! Og kan næste ikke vente!

Mads og jeg snakkede også om at lave nogle billeder, en anden god gang. Jeg er super glad for hele den positive oplevelse og super glad for at have fundet en god fotograf som er så behaglig at arbejde sammen med.

Hvis i har lyst kan i tjekke hans Facebook side ud her.

Mys

8 Comments

 1. oktober 4, 2017 / 2:48 pm

  Jeg glæder mig til at se alle billederne. Du ser rigtig godt ud på de to billeder vi ser her! <3

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   oktober 4, 2017 / 8:04 pm

   Tak <3 glæder mig også super meget <3

 2. oktober 4, 2017 / 3:17 pm

  Jeg er sikker på at billederne blev rigtig gode af dig. 🙂

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   oktober 4, 2017 / 8:05 pm

   Tusind tak <3

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   oktober 7, 2017 / 10:44 am

   Det var han! Meget ordenlig 🙂

 3. oktober 4, 2017 / 10:46 pm

  These pictures are Absolutely Beautiful and I can’t wait to see the rest. I think even if you wear your Glasses it would make you look good. Your a Great Model keep up the good work.

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   oktober 7, 2017 / 10:44 am

   Thak you so much 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.