Hvorfor gør jeg det? Stiller mig op i undertøj?

Hvorfor gør jeg det? Stiller mig op i undertøj?

Hvorfor gør jeg det? Stiller mig op i undertøj?

Min veninde spurte mig for nylig, hvorfor det overhovedet var, at jeg stillede mig selv op i undertøj? Jeg kunne ikke rigtig svare hende, ud over at sige at jeg elskede undertøj og, at jeg havde lyst til at gøre det. Hvilket jeg faktisk synes var et ret tyndt svar. Jeg begyndte, at tænke hvorfor det overhovedet, var jeg egentlig gjorde det. Ingen tvivl om at jeg gør det, fordi jeg har lyst til det, men hvorfor er det, at jeg har lyst til det?

Og det er det, jeg vil prøve at bevare i dette indlæg. Jeg har flere veninder, som synes, det er lidt mærkeligt, fordi de synes, at ikke jeg virker som typen, der ville stille mig op i undertøj. Og så kan man jo tænke lidt over, hvilke typer man tænker, gør sådan noget. Ikke sådan en som mig åbenbart. Men det har nok bare noget at gøre med, at man er rigtig god til at generalisere, og sige en bestemt type mennesker, gør bestemte ting. Men et menneske er jo ikke kun en ting, og man bliver heller ikke blive defineret ved en ting. Eller det bør man i hvert fald ikke.

Jeg har altid elsket undertøj, lige så længe jeg kan huske. Måske fordi det er noget af det allermest feminine. Og jeg elsker alle de små detaljer, blonder, flæser, broderier, snore og stropper. Undertøj kan få dig til at føle dig hel unik, selvom andre ikke kan se det. Bare fordi man måske elsker blonder og lyserød, betyder det jo ikke, at man har lyst til at tage tøj, på der er det. I stedet kan man tage fint undertøj på.

Hvorfor gør jeg det? Stiller mig op i undertøj?

Ligesiden jeg har været hel ung, har min største drøm altid været at få vinger. Smukke englevinger. At blive en Victorias Secret Angle. Og det lyder måske meget urealistisk. Og det er som regel, heller ikke noget man siger, når folk spørger, hvad man vil med sit liv. Også fordi folk ofte forventer, et lidt dybere svar end jeg vil gerne rende rundt i undertøj og englevinger. Og det nytter jo ikke noget, hvis det er min største drøm, at jeg ikke tør stille mig op i undertøj.

Når jeg laver mine “Månedens lingeri” indlæg ville det være lidt trist, hvis jeg ikke viste, hvordan det så ud på. Det ville jo også være mærkeligt, at lave et “dagens outfit” indlæg og så heller ikke taget tøjet på? Men bare taget et billede af hvordan det så ud, mens det hang på bøjlen. Det er også derfor, at det giver mening for mig. Hvis jeg ikke elskede undertøj så meget, ville der slet ikke være nogen grund til at stille mig op i undertøj. Jeg håber, det hele giver lidt mere mening, og at i kunne lide indlægget <3

Dejlig weekend til jer <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.