Jeg er nomineret til Hunkemöller Blogger Awads!

Jeg er nomineret til Hunkemöller Blogger Awads! Jeg er nomineret til Hunkemöller Blogger Awads! Jeg elsker lingeri! Så jeg kunne ikke være gladere over at blive nomineret til Hunkemöller Blogger Awards 2018. Og jeg kunne da heller ikke helt tro mine egne øjne, da jeg læste det.

Man kan blive nomineret i 3 forskellige kategorier. Det er sport, lingeri og beach. Jeg er selvfølgelig nomineret i kategorien “lingeri”. Og det kunne jo ikke passe bedre, når nu min blog efterhånden handler en del om lingeri.

I kategorien lingeri, kan man vinde en tur til Amsterdam med en veninde. Hvis man vinder i kategorien sport, vinder man en tur til Berlin og hvis man vinder i beach vinder man en tur til Barcelona. Fælles for alle kategorierne er, at man også vinder et gavekort til Hunkemöller til en værdi af 2000kr. Og sidst men ikke mindst, får man mulighed for, at blive ambassadør for Hunkemöller.

Det er virkelig en fantastisk præmie, man har mulighed for at vinde. Og jeg ville da lyve som stor lingeri entusiast, hvis jeg sagde at jeg ikke har drømt om at blive ambassadør for Hunkemöller i mere end et par år. Jeg har sågar også ansøgt om det flere gange (og er blevet afvist lige så mange gange) haha. Oh well. Obviously not a quitter.

I kan smutte ind og stemme på jeres favorit blogger her. Jeg er super taknemmig for hvis i stemmer på mig! Sidste dag i kan stemme er den 27 juni. Og vinderen bliver fundet d. 28.

Selvom jeg ikke vinder, er det en dejlig bekæftigelse, at nogen synes det man laver er så godt, at det fortjener at blive nomineret i noget.

Dejlig dag til jer alle derude <3

 

7 Comments

 1. juni 26, 2018 / 9:50 pm

  These are Absolutely Beautiful pic Beautiful pic Michelle and i am Praying for you to win this awards.

 2. juni 27, 2018 / 8:31 am

  Du er så smuk, har jo allerede stemt på dig 😉 <3
  Vi ses imorgen! <3

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   juli 1, 2018 / 6:12 pm

   Tusind tak for stemmen søde <3

 3. juni 28, 2018 / 5:51 am

  Håber heldet er med dig. Ville også gerne til at Amsterdam 😍

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   juli 1, 2018 / 6:12 pm

   Desværre var heldet ikke med mig! Ja det kunne have været så skønt! <3

 4. juni 29, 2018 / 8:55 am

  Håber at det gik godt! 🙂

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   juli 1, 2018 / 6:07 pm

   Jeg vandt desværre ikke men det var en rigtig god oplevelse! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.