Kjoler der kan bruges både sommer og vinter

Kjoler der kan bruges både sommer og vinter

Kjoler der kan bruges både sommer og vinter Kjoler der kan bruges både sommer og vinter Kjoler der kan bruges både sommer og vinter

Et nyt begreb som jeg synes de store modehuse burde implementere. I stedet for lave sommerkjoler og vinterkjoler så bare lave kjoler der er beregnet til hele året.

Dagens outfit er også stylet ud fra denne ide. Jeg købte kjolen i Gina Tricot i sommers og jeg lovede mig selv højt og helligt, at hvis jeg købte den, skulle jeg også bruge den. Især fordi den kostede 29,- og jeg skal stoppe med, at købe tøj som er billigt, som jeg alligevel ikke får brugt.  Plus det ville være ærgerligt at skulle vente 1 år med, at bruge kjolen bare fordi den er lyserød. Så der er mange ting der taler for. at jeg skal bruge den.

Farven lyserød er ikke lige det, man ville kalde en efterårs/vinterfarve. Jeg ved ikke, om jeg er den eneste der føler, at der er en uskreven regel om, at om vinteren må man kun bruge mørke farver. Og at alle de glade farver skal gemmes til om sommeren. Hvilket jo egentlig er ret fjollet. Jeg har en hel kasse fyldt med ”sommertøj” som jeg vurdere er lidt for glade farver til at have på om vinteren. Det er ikke nok, man er lidt vinterdeprimeret, man skal også ligne en der er det. Siger jeg som synes sort er den mest praktiske og fantastiske farve i hele verden. Det ser godt ud og man kan ikke se, hvis man kommer til at spilde noget. Som man desværre kan på den lyserøde kjole, fordi jeg var lidt klodset lige inden vi skulle ud af døren. Og nu havde jeg jo planlagt at få taget billeder i dette outfit og så kunne det altså ikke ændres, blot fordi jeg var lidt klodset.

Jeg fundet en række kjoler, som jeg synes fungere godt både om sommeren og om vinteren med en skjorte eller en dejlig varm strik udenover.

Kjoler der kan bruges både sommer og vinter

1.Stribet kjole 149,- 2. Ternet lyserød etuikjole 349,- 3. Rød peplum kjole 259,- 4. Rustfarvet blusekjole 249,- 5. Lyserød etuikjole 169,- 6. Enkel sort kjole 125,- 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.