Lækre lørdags interiør wanties

Lækre lørdags interiør wanties

Lækre lørdags interiør wanties

1. My Belle Marmor Small Vase: Her. 2. Edison Lysestage Sæt: Her 3. Downtown Chair Black: Her. 4. My Belle Vase Stor: Her. 5. Deja Vu Spejl: Her. 6. Dualit Newgen Combi Brødrister: Her. 7. After Eight Salatskål: Her.  8. Nordal Countryside Double Skab: Her.

I dag skal det handle lidt om interiør ting, som jeg godt kunne tænke mig til mit hjem. Det er ikke særlig tit, jeg køber nye møbler eller interiør til mit hjem, da det er vigtig for mig, at det er noget jeg vil kunne holde ud at kigge på i lang tid. Jeg synes hele tiden moden, ændre sig og hvis man hver gang skal ændre hele sit hjem for, at tilpasse moden kan det blive en dyr affære. Så jeg køber kun noget, hvis jeg ser noget, som jeg virkelig synes, er pænt.

Jeg er hel vild med marmor vaserne, og det charmerende ved dem, er at ingen vaser er ens. Og hvid og sort passer til sortset alt og kan sættes sammen med massere af andre ting, når det engang stopper med at være moderne. Jeg købte i min iver for et par år siden en af Lyngbys glasvaser i lyserød. For jeg skulle jo lige være med på trenden. Og nu står den bare og skammer sig lidt over i et hjørne, fordi jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre af den.

Jeg er også ret vild med den lidt old school brødrister. Den er virkelig charmerende. Og så er den håndlavet i Storbritannien. Fint skal det være. Jeg ville dog mest bare eje den, fordi den ville være super fin, at have stående og pynte. Men så dyr som den er, burde jeg måske vente lidt med den slags luksus ting.

Alle tingene på collagen er fra webhoppen https://www.praeg-living.dk/ som sælger eksklusive og gode kvalitets produkter til hjemmet. Hvilket også gør at deres er en anelse dyre end diverse forhandlere. Men man får så også en bedre kvalitet.

God weekend til jer alle derude <3

——Indlægget er lavet i samarbejde med Præg-living.dk——

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.