Laluna: hvis du elsker smukt genbrugstøj

Laluna: hvis du elsker smukt genbrugstøj

Jeg er ret vild med Laluna da de har formået, at gøre genbrugs oplevelsen til en mere eksklusiv oplevelse end det ofte er. Man kan virkelig mærke, at de sætter en ære i at give nyt liv til brugt tøj.

Jeg blev så glad, da jeg modtog min pakke, efter at havde vundet den smukke midi nederdel i en konkurrence Laluna havde holdt. Jeg modtog nederdelen i en smuk pakke med bånd om.

De omtaler alle deres kunder som månepiger. Det er så hyggeligt, og man føler virkelig, at man er en del af et community. Det er super hyggeligt! Ofte når jeg handler genbrug, kan jeg godt få følelsen af at gå kompromis med nogle ting, men Laluna er gode til at gøre noget ekstra ud af det. Og så synes jeg virkelig deres profil er super fin. I kan tjekke Laluna ud her.

Laluna: hvis du elsker smukt genbrugstøj

Jeg har stylet nederdelen som jeg vandt, sammen med en sort crop top, som jeg købte for 5 år siden på Roskilde festival. Jeg synes altid lange nederdele og crop tops ser fantastiske ud sammen! Tasken er lånt af en veninde. Og skoene er købt i en genbrug.

For at give jer mulighed for at finde et outfit der minder om, (hvis i nu synes det er flot) har jeg sat link ind til forskellige hjemmesider som sælger bedre mode. Det er stadigvæk fast fashion, men et lidt bedre valg. Jeg har jo desværre ikke mulighed for, at linke til den samme nederdel da hele konceptet med genbrug er, at der typisk kun er en af hver ting.

Laluna: hvis du elsker smukt genbrugstøj

1.Bralette: 275kr 2.Nederdel: 2100kr 3.Taske: 2000kr 4.Slip-ins: 699kr

 

 

2 Comments

 1. august 23, 2018 / 11:27 am

  Det tror jeg at jeg vil tjekke ud – det lyder i hvert fald som en lidt sjovere form for genbrug 🙂 Nederdelen er virkelig fin!

  • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
   Forfatter
   september 2, 2018 / 1:57 pm

   Tak det synes jeg virkelig også at det er <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.