Lidt tanker om eksamen

Lidt tanker om eksamen

Der har været ret stille på bloggen de sidste uger pga. eksamen. Jeg har savnet at skrive på bloggen, men jeg synes det var alt for stressede med eksamen også. Jeg er ikke sådan et supermenneske, der kan koncentrere mig om for mange ting på en gang. Haha.

Så jeg besluttede at bruge alt min energi på eksamen i stedet for. Også fordi jeg gerne ville vide med mig selv, at jeg havde gjort mit bedste. Og jeg synes en dårlig karakter, kan være lidt nemmere, at tage hvis man ved med sig selv, man brugte den nødvendige tid og gjorde sit bedste.

Jeg har altid haft et lidt ambivalent forhold til karakterer, da jeg på den ene side gerne vil have en god karakter, men samtidig også synes, at det er begrænset hvad en karakter, faktisk siger om noget som helst. Især da der er så mange ting, der kan påvirke ens karakter og karakterer jo i princippet overhovedet ikke behøver fortælle, om man har lært noget.

Men samtiddig hvis jeg ikke stræber efter en god karakter, har jeg svært ved overhovedet at finde motivationen til overhovedet at læse op. For hvis karakteren er ligegyldig, hvorfor så læse op? Så det er sådan lidt enten eller.

Jeg oplever faktisk også, at jo ældre jeg bliver, jo vigtigere er det for mig at klare mig godt. Måske også fordi da jeg gik på min ungdomsuddannelse, vidste jeg ikke, hvad jeg skulle bruge en god karakter til, da jeg ikke vidste hvad jeg ville. Men det giver mere mening for mig, nu hvor jeg ved, hvad jeg vil. Så har man et mål og en dybere mening med det.

Det var lidt tanker om eksamen, jeg håber i allesammen har overlevet eksamen, og skal på en dejlig sommerferie så i kan få slappet af <3

Glædelig sommerferie.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.